mozete delete na sve ovo? otislo se nekamo kuda nisam ni mislio da se moze ici, pedji sam poslao pm
hvala
nema potrebe da mi saljes bilo kakav PM,a da ispadne da se nesto krije
mogu da ti kazem i ovde,kao i sto sam ti rekao na PM-da lupas glupost
Jer se GLIKOGEN uvecer ne puni sa prostim secerima i takimcari glikogen popunjavaju sa kompleksnim UH,a prosti seceri se uzimaju zbog iritiranja PANKRESA da bi izlucio veliku kolcinu insulina itd itd itd
Jos vise,tvoje neznanje doseze u nedogled,posto TI MENI na privatnu poruku objasnjavas,kako ti NE JEDES cokoladu pred spavanje ( tipa-decko,porcitaj sta pisem -to se ti meni obracas) vec ja pred spavanje jedem PLAZMU I SLADOLED u sto i naravno kao i sto sam ti rekao je da lupas budalstine i naravno da ce ova tema da ostane kao NAUK svima jer zaisgurno tvoj primer je nesto sto se ne prati.
zaista nemam vremena toliko da ti krecem od kulina bana objasnjavati metaiblicke proces,ulogu inuslina,pankreas,prosti secer,,kompleksni uh,gradvina materija,sta je celija I(posto ti pricas o "resetu celija" a vidim da si to negde pokupio i vise je nego ocigledno da ti neko lupa tolike budalstine,sa kao strucnim termnima da bi se impresionirao) itd itd itd,posto se ponasas,a nakon 4 meeseca treninga,kao da si 14 god u celoj ovoj prici,upotrebljavas i vrstis termine,koje si "upamtio" ada u stvari nemas pojma ni sta govoris,ni o cemu govoris i to je tvoj glavni problem
Poinavljam
zaista ne mogu da ulazim u bilo kakvu konstruktivnu ili neku drugu vrstu rapsrave sa tobom,posto nemam pojma sa koje bih strane krenuo,jer jednostavno nemas elemntarnog znanje,a presao si na telesne procese o kojima mogu da rpicaju ljudi koji su xxx godina u ovom sprotu (ili nekom drugom) i fantasticno poznaju svoje telo,reakaciju na ovo ili ono
I ovde NIKO nije rob svog tela,kao sto ti smatras vec s to zove KARAKTER
a PRECICE sa upotreban sterosa NEMA niti postoje.
Upotreba sterosa je nesto drugo i ti si svetlosnim mljama udaljen od toga,a s obzirom da defitivno imas prolbem kako mogu da procenim sa karaktterom i ovo sto radis opravdavas sa UZIVANJEM u svom telu,moj bi ti savet bio da nikada i ne pokusavas da ulazis na tu stranu-veruj mi.
Nemoj da mislis da si ti pametniji od ovde bilo koga,ili da je ovde neko pametniji od tebe.
Pokusaj da shvatis da postoje ljudi KOJIMA NIJE problem da konuzmiraju clean food i da u tome uzivaju
Nije ovde problem u jabuci,sasi mleka,palenti,jgurtu itd itd-da odmah se ne skace u tom pravcu-NE NAPROTIV
ovde je rec o PRAVILNO isnbalansiranoj ishrani,poznavanju svog tela,metablickih preocesa,sistema treninga i IZGRADNJI KARAKTERA
a prezderavati se sladoleom,medom,plazom i to pravdati kako rastes ili nesto peto..to je notrona glupost
U prilogu ti dam fotografiju mog sina (posto na to imam pravo) koji ima 17 god i pogledaj kako izlgea
mislis da je u pitanju znanje,ishrana...??
a druga slika je od drugog sina koji je 20 god
ni jedan ni drugi NEMAJU VEZE SA OVIM SPORTO //ok sada?