Integralni pirinac nema gluten, slatki krompir... kornfleks ostavi za posle tr. Smanji malo taj jogurt jbt, litar jogurta na dan... uneses sa njim mlecne masti bespotrebno, ubaci orasasto voce i podebljaj protein iz mesa , ribe, jaja...
Citat: pirat Oktobar 25, 2019, 09:55:41 pre podneIntegralni pirinac nema gluten, slatki krompir... kornfleks ostavi za posle tr. Smanji malo taj jogurt jbt, litar jogurta na dan... uneses sa njim mlecne masti bespotrebno, ubaci orasasto voce i podebljaj protein iz mesa , ribe, jaja...Ok hvala ...konkretno Btw, ovo sto pijem tehnicki gledano nije jogurt nego neki balans napitak sa 1g masti/na 100g.
Izvinjavam se ako upadam nepozvan imam jedno pitanje. Sta mislite o tom korn fleksu, vidim da na 100gr ima 84grama hidrata.
Citat: StariVuk Oktobar 17, 2020, 09:19:00 posle podneIzvinjavam se ako upadam nepozvan imam jedno pitanje. Sta mislite o tom korn fleksu, vidim da na 100gr ima 84grama hidrata.Ima i med skoro 90.
Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 17, 2020, 09:31:06 posle podneCitat: StariVuk Oktobar 17, 2020, 09:19:00 posle podneIzvinjavam se ako upadam nepozvan imam jedno pitanje. Sta mislite o tom korn fleksu, vidim da na 100gr ima 84grama hidrata.Ima i med skoro 90.Nisam dugo u ishrani ali koliko se secam med je bukvalno sve sam prost secer al ovde se radi o glikemijskom indeksu i koliko kontam korn fleks je slozeni secer. Ispravite me ako gresim
Imam osecaj da mi je to od rize, tako je suva bezukusna i moram je jesti mnogo. A ne znam za drugi tako dobar hidrat koji bi ga zamenio. Totalno gubim zadovoljstvo a to me uzasava!!
Citat: StariVuk Novembar 17, 2020, 07:03:10 pre podneImam osecaj da mi je to od rize, tako je suva bezukusna i moram je jesti mnogo. A ne znam za drugi tako dobar hidrat koji bi ga zamenio. Totalno gubim zadovoljstvo a to me uzasava!! Prebaci se na svoju temu, pa napisi sta te tacno tisti, koliko UH jedes itd.