pomagajte ljudi;
cepam powerlifting sada, manji broj treninga (3-4 nedeljno, od toga 2 jaceg intenziteta), treninzi su ok, napredujem, ali ishrana me jebe pa ne vadi.
takav sam priroddno da tesko dobijam na masi, imam 187-8 i 75-6kg. strasno. izdefinisan sam ali se vidi nedostatak misicne mase.
svi forsiraju pricu da je za masu protein najbitniji. toga mena manjka, ali mislim da su kalorije najbitnije. fazon je sto ja unesem 2400-3000kcal dnevno i to mi je max.
ne volim da se prezredavam, i recimo poslednjih par god ugl. jedem zdravu hranu.
osnova mu mi junetina, belo pilece, jaja, ella sir, pirinac, brokoli, povrce, mleko, jogurt, plazma, banane i ostalo voce malo manje, i u poslednje vreme kostunjavo voce.
fazon je sto sam poceo sad da cepam fast food koji i ne gotivim nesto preterano jer dobih info da je to najbolji nacin da unesem dosta kalorija. jedem pice, punjeno belo, palacinke slatke sa dosta priloga, ne samo to, ali malo vise nego obicno u poslednje vreme.
e sad je fazon sto osecam da ce mi se smuciti uskoro, a kad mi se bude smucilo, popizdecu i nista necu jesti.
tako da me zanima sta da forsiram da ima dosta kcal, proteina, uh, a da nije premasno, preslano, jako, jer nisam neki gurman i recimo da mi najvise prija kada jedem belo meso, pirinac, brokoli, neku salatu, malo jogurta i to....