Ne mislim da je uopste niti lud niti iskompleksiran... sve to radi da bi napravio show i da bi se dobro prodao... Covjek, koliko sam skontao, izmedju ostalog pravi mjesecne DVD-e koje prodaje a ticu se njegovog zivota, znaci nikada mi nebi palo na pament da platim recimo 30$ (zaboravio sam tacnu cifru) mjesecno da bih dobijao DVD isjecke iz njegovog zivota, ali zahvaljujuci tome sto je prepoznat po svojim "ludostima" mnogi ce i to da plate... ima vjerovatno najvecu kolumnu u MD-u od svih profesionalaca, mislite da bi mu gazde MD-a to dale na lijepe oci, ili zbog BB rezultata? Ne on je "rebel", "bez dlake na jeziku" itd itd zato ga citaju i zato ga placaju...
Sjetite se Denisa Rodmana prije nekoliko godina, mislite da je bio popularan zato sto je nekoliko sezona bio najbolji skakac u NBA? Ne popularan je zato sto je bio ekcentrik... farbao kosu, pravio skandale i tako se prodavao... to radi i Lee...
Znaci mislim da je njemu jako dobro u svojoj kozi, uspio je da se proda i da dobro zaradi, a da nije bilo sve te price van bodybuildinga ko bi za njega kao "samo" bodybuildera uopste znao?