Vec par godina pratim forum ali prosto do sada nisam imao potrebu da se registrujem. Nazalost ovi klipovi su me isprovocirali da otvorim nalog i napisem komentar.
Posto pratim desavnja na BB sceni meni nije jasno kako ovog coveka nije sramota da izadje iz svoje kuce a kamoli da pravi klipove i puni novinske clanke. Ni ti novinari mi nisu jasni kako mogu da objave takve tekstove a da nista ne provere i ne vide o cemu je zapravo rec jer ih je covek doveo u zabludu kako je zapravo najbolji na svetu, a da on zapravo ne da nije najbolji nego to takmicenje gde je on pobedio je u rangu beton lige u fudbalu pa mozda i malo ispod. Njemu je i zabranjeno da se takmici u najacoj federaciji jer bio pozitivan na doping testu i onda mi se namece pitanje sta treba da uradis da bi bio pozitivan na doping testu (ne zelim da upotrebim neku tezu rec), a da znas da svi koriste doping i uspesno izbegavaju doping kontolu.
Takodje ne mogu da shvatim odakle tolika potrebe da sebe pravis pacenika i izazivas sazaljenje i to sve u fazonu kako su svi protiv tebe i kako je samo tebi tesko u zivotu i sta ti ja znam koje sve teorije zavere kao da je on ne znam ni sam koliko bitan pa se ceo svet vrti oko njega.
Imao bi jos sto sta da kazem ali necu vise trositi reci jer smatram da je ovom coveku potreba neka stucna pomoc i u neku ruku mi ga je i zao.
Pozdrav