Potreban mi je savijet,pa bih volio da mi vise ljudi odgovori.Dve glave su pametnije od jedne ye
visok sam 185 i imam 79 kg,radim od ponedeljka do petka u smijenama.U sedmici kada sam prva smijena idem ponedeljkom,srijedom i petkom na kik boks,a u sedmici kada sam druga smijena vec dva mijeseca idem u teretanu(tri do cetiri puta i trenutno jos uvijek radim kruzni rezim vjezbi.radim za svaku grupu misica po dvije vijezbe.ostanem skoro pa dva sata u teretani).Vec vidim neki napredak po pitanju misicne mase pa sam se malo zagrijao -bravo- Citao sam malo o ishrani i trudim se da je postujem sto vise mogu.Cilj mi je da nabacim jos 7/8 kg misica.Citao sam malo po forumima i odlucio sam da sebi nabavim sledece suplemente:protein,kreatin,glutamin,BCAA i dex.Znam da je bitno da to unesem u PWM-u,ali kako za ostale dani i kako da ih koristim poslije treninga kik boksa.E sada ono sto me interesuje najvise je sledece:
1-koju kolicinu da unosim po suplementu dnevno
2-u koje vrijeme da uzimam
3-kako u danima kada ne idem u teretanu,a kako u danima kada idem na kik boks
4-da mi pomognete da izaberem pravog proizvodjaca za svaki suplement posebno
5-i ako moze neki savjet oko nacina vjezbanja,jer ovaj sto radi u teretani mi se bas i ne cini kao neki ekspert(grudi i ledja su mi mnogo bolje razvijeni nego ruke i ramena)