Pozdrav svima.Imam 57-58 kg i 180 cm visine.Nikad do sada nisam imao problem o mom izgledu jer me nije sramota sto sam mrsav i tako to razumete vec o cemu ocu da kazem,ali vec sada to polako postaje problem zbog cura a i zbog mene naravno posto sam stvarno mrsav.Trenirao sam proslo prolece workout i koliko toliko sam oblikovao grudi,malo plocice ne licim 100% na mrsavka ima misici malo,ali to je jedno VELIKO NISTA.Nisam ljubilj teretane jer spadam u kategoriju onih koji preferivaju cisto ulicni trening(naravno nemam nista protiv teretane)ali mnogo mi se vise svidja ulicni trening tipa zgibovi,skelkovi,propadanja,trbusnjaci itd(u stvari to je to nema tu nista vise).Hteo bih da nabacim malo masu sastaio sam jelovnik izracunao unos proteina,UH i svega sto je potrebno a takodje sam i odredio trening kad koliko i sta treba da treniram sto se tice zgibova,skelkova,propadanja,trbusnjaka.Pa evo i da vidite na sta sam to ja sveo.
Jelovnik:
1.ovsene pahuljice,mleko,jaja
2.pirinac,tunjevina
3.belo meso,krompir,
4.belo meso,maslinovo ulje,pirinac
5.meso povrce
6.nemasni sir
a uz tu ishranu uvrstio sam i malo voca i naravno MNOGO TECNOSTI sto se tice suplemenata ne vidim nista lose u njima ubacio bih i to ali zbog finansijskih uslova trenunto ne mogu da proustim sebi suplemente mada cu tesko i ovaj jelvnik ali moracu da se potrudim,a sto se tice treninga evo
ponedeljak:skekovi 70% zgibovi20% propadanja10%
utorak:zgibovi70%,skekovi20% propadanja 10% trbusnjaci lagan trening
sreda:proapdanja70% zgibovi20% sklekovi10%
cetvrtak:skekovi80% zgibovi10% propadanja 10% trbusnjaci lagan trening
petak:zgibo80% sklekovi10%,propadanja10%
subota:FULL TRENING sto se tice svega malo jaci intezitet i nedelja pauza mada sam miliso da ubacim jos jedan dan pauze u nedelji ali otom potom videcemo
Samo bih hteo da cujem malo strucniji i iskusniji odgovor jer me zanima da li cu posle ovoga imati sanse da napredujem sto se tice mase jer ne trazim preterano i ne planiram prof.da se bavim ovim bio bih zadovoljan sa 70kg i ako neko ima nesto da doda sto se tice nekog saveta bio bih veoma zahvalan.Hvala
GO HARD OR GO HOME !