Novembar 06, 2024, 02:54:24 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: RAT SVETOVA by MR.BIG  (Pročitano 3922 puta)

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
RAT SVETOVA by MR.BIG
« poslato: Novembar 11, 2006, 03:55:14 posle podne »
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
Odg: RAT SVETOVA by MR.BIG
« Odgovor #1 poslato: Novembar 11, 2006, 04:54:02 posle podne »
Svaka cast Veliki! Procitao sam ovaj sjajan clanak u X-fitnessu!

I sada cu dati jedan komentar koji sam i prije mogao, ali evo ovaj me je text zaista natjerao na to...

Kada citam neki clanak koji govori da li o nekim trening sistemima, prehrani ili generalno stvarima vezanim za BB dajem maksimalnu paznju clancima koji nisu ispunjeni sa nekim teskim, naucnim izrazima i cijenim pisca koji umije da mi na jako razumljiv nacin, koristeci jasnu i svima razumljivu terminologiju moze objasniti i one vrlo slozene oblasti koje se ticu BB... Po meni losi pisci pretrpavaju svoje clanke sa gomilom strucne terminologije koja ljudima cesto izgleda tako ozbiljna da se ni ne usudjuju da nesto tu prigovore ili prokomentarisu, a isti ti pisci se iza tih krupnih termina kriju jer su vrlo cesto samo teoreticari...

Ti si sigurno neko ko je potkovan znanjem ali opet na pravi nacin, znaci NA SVIMA RAZUMLJIV nacin prenosis svima poznate situacije i njihovim primjerima savrseno bacas svijetlo na temu, pa zbog toga zaista uzivam i uvijek nesto novo i interesantno procitam i naucim iz tvojih textova...

Jos jednom svaka cast! POZZ
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže mrki

• Cruiserweight Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 11, 2006, 07:00:29 posle podne »
jos jednom svaka cast veliki!
PAMETAN ČOVEK UČI I ZABORAVLJA,INTELIGENTAN SE PODSEĆA A GLUP ZNA SVE...

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #3 poslato: Novembar 11, 2006, 07:02:51 posle podne »
Hvala momci  :D
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Novembar 12, 2006, 08:15:40 pre podne »
velikog za gradonacelnika kule....

ne ..opstine kula

Van mreže Polomac

• http://miskopolomac.blogspot.com/
« Odgovor #5 poslato: Novembar 12, 2006, 11:31:57 pre podne »
neverovatno,neznajuci da si napisao ovaj text danas sam krenuo da napisem svoje sl.iskustvo,pa napisacu.bravo,pratim, nepises nista sto je prazno.bravo

Van mreže LUC1FER

• Light Heavyweight Member
  • One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #6 poslato: Novembar 12, 2006, 02:11:31 posle podne »
Odlican je text , u pisanoj formi je jos lepsi za citanje :)

Van mreže Goran87

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Januar 03, 2007, 05:29:13 posle podne »
Moze li mi neko reci da li ima fitness x kupiti u banja luci i u kojem broju se nalazi ovaj clanak. Ako se nemoze nabaviti ovde, da li mi neko moze reci malo vise o preparatima i ishrani, dosta sam citao o treninzima i idem u teretanu ~2 god, ali i ako napredujem, taj napredak je jako spor,upravo zbog toga sto koliko god jedem, uopste se ne debljam.Interesuju me preparati i ishrana, vecinom preparati posto sam konzumirao Hyper Mass 5000 i imam osjecaj da uopste nije pomogao, pio sam ga duze vreme, oko 3-4 mjeseca mada ne bas redovno. Njega mi je preporucio neki momak sto je radio u tom shopu gde sam uzimao.Uglavnom ako moze par savjeta vezano za ovo, posto mislim da tog casopisa nema u bl a teretana mi je jedan od vaznijih faktora u zivotu i volio bi malo brze napredovati a ne kao puz...

Hvala.