Snaga inače ne opada neka 3 meseca, duže kod onih sa dugačkim stažom, pa ni tada nije tragično, tako da to nije problem kada bih menjala metod. Takođe, ne radim kečeve na svakom treningu, daleko od toga. Insistiranje na maksimalnoj težini vodi povredi, tako da imam i volumen obavezno. Ne volim ni klasične bilderske niti lifterske treninge, jer svakom nešto fali sa moje lične tačke gledišta i iz mog iskustva koje može da se vidi i onda ih međusobno dopunjavam, tuđ metod ne diram, a probala sam bukvalno sve u periodu od nekih 6, 7 godina i sada je to to. Ne verujem u programe, pogotovo ne u kratke i smatram da osoba treba da radi pazeći na tehniku i zdravlje, jede 80/20 ili 90/10 (odnos clean/junk), bez ekstrema, odmara dovoljno i bude strpljiva, jer je to održivo na duže staze. I za takmičenje slično - spremaj se godinu dana i to tek kada već imaš neku zrelost i gustinu, polako, uz vrlo mali deficit, bez gubljenja na kvalitetu treninga, mišić mora da zna da je potreban, užasavam se kada gledam takmičarke koje se maltene prepolove i pojedu iznutra (to mi se jednom desilo pre 5 godina, a imala sam "pomoć" jednog šampiona, samo sam mu suviše verovala da bih ukapirala koliko greši, i više neće, pogotovo ne nakon svega naučenog). Videćemo da li je moj pristup ispravan, ako sa finansijskim delom priče sve bude iole redovno, jer mi je korona napravila veliki problem čije je rešenje važnije od telesne masnoće.
Što se suplementacije tiče, smatram da mi nije potrebna, sem navedenog, ne bih je dalje komentarisala iz poštovanja prema nekima koje znam, a prodaju je.