Hvala
Na merenju juce: 181 cm i konacno 80 kg. Na ovom nivou masti sam jako zadovoljna kilazom, to sam i htela.
Sto se hrane tice, moj dnevni unos proteina se standardno krece izmedju 180 i 200 g, uglavnom iz belanaca plus 1-2 zumanceta, pileceg mesa i tunjevine. Naravno, dodam tu i crvenog mesa i druge ribe, ela sir, jogurt... Ne pijem prasak sem u pwm. Glikogen ne popunjavam dekstrozom, vec pojedem pola banane. Bila sam na rotaciji tokom avgusta, sada cu skresati jos uh, dici masti... Znate vec kako to ide. Povrce jedem svo, na dijeti ne mahunarke. Voce ne bas, ako nisam na dijeti najvise dve vocke dnevno i onda pazim da je kolicina fruktoze sto manja.
Inace, hidrata unosim dosta, klasika: pirinac, krompir, heljdina testenina, proteinske palacinke, ovsene, tonus hleb i potpuno integralni hleb koji pravi moja keva (ona je i lekar i trener pa nije ko druge mame
)) ne przi hranu, pece na pek papiru, ne koristi zaprsku, itd., i Cutler bi voleo njenu hranu hihihi)
Masti mi variraju u zavisnosti od unosa uh, izvori: maslinovo ulje (narucujem od prijatelja), bademi, orasi, riba tipa skusa. Sve u svemu, uvek znam poreklo svoje hrane, izbegavam mutant mesa i razne satro zdrave proizvode pune secera i belog brasna. Ne izbegavam ni mleko, ali nikada Kravica i sl splacine.
Volim old school ishranu i old school trening. Idola nemam medju zenama, bas me briga za njih. Sama sam svoj trener, a ako zelim da se informisem, citam ovde na blogu i na jos par mesta i onda probam na sebi.
To je to u glavnim crtama