Hvala puno svima!
Bilo je sasvim OK. Sledeći put će biti mnogo bolje. Sad odmaram malo, pa ću udarnički da prionem na izgradnju gornjeg dela tela i širine. Imala sam je, ali me dijeta ubila. Na bini sam merila 16 kg manje, odn 69 kg, umesto planiranih 74-75. Uz to sam imala problem sa bikinijem, kog sam morala menjati na licu mesta, jer prvi nije odgovarao pravilima. I na sve to sam nastupala u kategoriji u kojoj sam morala. Spremila sam pozing za fizik, a zbog bikinija sam završila u body fitnessu, jer je ovaj zeleni bikini imao šljokice koje nisu dozvoljene u fiziku. Ali dobro, nije mi žao, niti kukam. Čak naprotiv, za državno prvenstvo ću se spremati ko za Olimpiju hihihi i opet ću izaći u body fitnessu, a tamo za godinu, godinu i po, kad naguram još mase, onda ću u fizik.
Takmičenje je super iskustvo, navučeš se
zezanje sa "kolegama", deljenje nutele i čipsa, itd
Pripreme jesu teške. Poslednje tri i po nedelje skoro da nikakve uh i masti jela nisam. Teška nula. Riba i belanca. Punjenje jedno - za Vaskrs. Ali najveći seks, da izvinete, je biti bez kapi vode. Zato kažem da skidam kapu svakome ko je izašao na binu, makar uvek bio poslednji, jer je uspeh uopšte izaći
Toliko sam bila žedna da bih još 15 dana bila na nuli u zamenu za litar vode jer više, na kraju, ni pljuvačku nisam gutala, niti sam mogla
Verovatno biva lakše vremenom, videćemo. Kako god, nemam zamerki. Znam da se uvek svašta priča posle svakog takmičenja, ali ja ovo radim isključivo iz ljubavi i to krljanje ostavljam drugima. Meni je najvažnije to koliko sam naučila. Koristiće i te kako.
I da odgovorim na pitanje - da, sada imam trenera. Za ovo sam se spremala sama dobar deo vremena, trener me "izveo" na put tek pri kraju. Međutim, na dalje ćemo drugačije. Sa zadovoljstvom