Slazem se, i ja bih voleo da vidim sliku. O pedji znamo ko je i sta je, pokazao je to i na bini i van nje. Tebe ne znamo, ali bih voleo ja licno da vidim tvoj rezlutat i bio bih prezadovoljan da je odlican, iz prostoga razloga dokazao bi da se do necega moze stici i nekim svojim putem. Napisi samo tvoj nick sa foruma na bicepsu ilit ako nesto, posto mi malo neverovatno da isprozivas pedju za ruku a da bude istina da je tvoja bolja
tvoj je poslednji post mrzi me ovo gore da citam poslacu ti sliku al nemoj nikom da posaljes,lako se prepozna covek ovde u bgu,necu ljudi da upiru prstom u mene pogotovo sto ne pricam da uzimam hemiju iako je previse ocigledno,ti napisi koment sta mislis al nemoj da das nikom sliku,nemoj ni da me hvalis ni nista samo ono sto mislis i to je to jel ok?
Druze, Pekos ovde je bio 5 puta prvak drzave, 4 puta pobednik kupa, par puta 1. na balkanskom, i apsolutni balkanski... Uz sve to covek (vise nije klinac) gubi vreme na tebe i mene pokusavajuci da objasni da nesto sto radis nije dobro tj ne valja, iako trenutno mozda i imas dobre rezlutate, da ces proci kad bos po trnju malo kasnije kad ti onaj estrogen pobesni. E sada, ti to ne prihvatas i to je ok i misljenja i treba da budu razlicita. Ali je malo glupo da poredimo tvoju i njegovu ruku, iz prostog razloga on stoji iza svog imena i prezimena, a ti se krijes iza avatara i bicepsa (bez namere da uvredim samo konstantujem cinjenicu). Svi mi ovde smo od tog Pedje naucili krs stvari, koje bez ikakve potrebe, zarade ili bilo cega drugog deli sa nama na forumu i gubi svoje vreme a ima sigurno pametnijih stvari da radi. Tako da, ako nisi tajno oruzije da se srusi Phil Heath sa trona mr Olympia, glupo je slati sliku bicepsa. Imas sekciju nasih slika, otvori svoju temu i svi cemo ti ovde ne samo ja skinuti kapu i cestitati! Ja sam bio profesionalni sportista u Srb pre dosta godina, necu da neko upire prstom u mene i kaze da sam se cepao hemijom i da sam zbog toga bio to sto jesam, zato sam na svojim slikama skinuo lice... Eto toliko od mene, pozdrav.