Ja mislim(moje skromno misljenje na koje svako ima pravo) da ti trebas da uradis sledece :
1-izbaci iz ishrane ono sto ne valja-proste uh (proizvode od brasna,grickalice ,sokove.. itd)
2-jedes ovsene pahuljice,piletinu,tunjevinu,bademe,kikiriki,pirinac,krompir kuvan u vodi...
3-ubacis kardio 4 puta nedeljno,po 45 min,i to bi najbolje bilo ujutru pre dorucka(trcanje,dzak,vijaca)..
4-radis 3-4 puta nedeljno trening sa tegovima
5-unos tecnosti(vode) oko 3 l na dan
Mislim da kada ovo ispostujes jedno 6-7-8 meseci(sve je relativno za svakog pojedinca) ,smanjices visak kg i procenat masti u telu.I tek tada ces da vidis sta ti zasotaje i to,tada pojacas unos proteina,slozenih UH,zdravih masti ,pojacas trening,uzmes neki suplement(sve ovo koliko si u mogucnosti) i tako
Najbolje bi bilo mozda da radis rotacije UH ,ali mislim da ne moras da se opterecujes toliko i da mozes da postignes dobre rezultate samim tim sto ces da pazis na ishranu,tj sta unosis sta ne unosis i tako
Jer mi se cini da ti cilj nije da se takmicis ili da izgledas kao ovi fitnes modeli ili sta vec.Nadam se da ces iz ovoga izvuci bar nesto korisno pozdrav i sve najbolje