Novembar 01, 2024, 01:24:18 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Musli  (Pročitano 7163 puta)

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
Musli
« poslato: Septembar 13, 2013, 08:24:05 posle podne »
Je li musli od 77% (ovas, psenica) sa jogurtom dobar izbor za pocetak dana, da li ga treba uzimati prije treninga ? Nedje sam cuo da ga popodne uopste ne treba jesti zbog kojekakvih procesa u organizmu.. ???

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
  • Only managed persistent !!!
Odg: Musli
« Odgovor #1 poslato: Septembar 13, 2013, 09:03:41 posle podne »
Za ovakvo pitanje se ne otvara temu,mogao si da postavis u temi "Blic pitanja" al ajde.
Mani se ti muslija,uzmi obicne ovsene pahuljice ako si na nekoj dijeti onda gledaj da taj jogurt ima sto manje masti kao sto je Ella.Valjda znas kada se uzimaju Uh,naravno da mogu ovsene pre treninga ali ti je bolji izvor krompir ili pirinac pre treninga.
Be patient,results will come !!!

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #2 poslato: Septembar 13, 2013, 09:56:37 posle podne »
ok je musli ali bi trebao i neki protein uz to ili whey ili jaja...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
« Odgovor #3 poslato: Septembar 13, 2013, 11:21:47 posle podne »
Jeste ali je cist ovas jos bolji sa whey-om, ili nekim drugim izvroom proteina.

Van mreže Pecha

• Minimumweight Member
  • **
  • Don't count days,make the days count !
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:13:13 posle podne »
Za ovakvo pitanje se ne otvara temu,mogao si da postavis u temi "Blic pitanja" al ajde.
Mani se ti muslija,uzmi obicne ovsene pahuljice ako si na nekoj dijeti onda gledaj da taj jogurt ima sto manje masti kao sto je Ella.Valjda znas kada se uzimaju Uh,naravno da mogu ovsene pre treninga ali ti je bolji izvor krompir ili pirinac pre treninga.
a sto su svi protiv muslija i svi su za ovsene ? msm i ja cepam samo ovsene jer su mi SVI tako rekli ali mi niko nije rekao pravi razlog toga,znas li ti antrax ili neko drugi ?

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:34:41 posle podne »
a sto su svi protiv muslija i svi su za ovsene ? msm i ja cepam samo ovsene jer su mi SVI tako rekli ali mi niko nije rekao pravi razlog toga,znas li ti antrax ili neko drugi ?

Postoji nešto što se zove čitanje i kritičko mišljenje. Prihvataj savet iskusnijih ali se i potrudi da pročitaš zašto je tako, shvati da bi bolje naučio. Tako da, kada se sledeći put nađeš u prodavnici, ili te sad ne mrzi da guglaš, pogledaj sastav muslija, koliko čega je unutra (hint: koliko grama šećera?) pa će ti se samo kaz'ti.
Ne mora niko da ti govori pravi razlog nego promućkaj glavom.
suck it up, buttercup

Van mreže Pecha

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:39:25 posle podne »
Evo ti pametnice likovi nutritivne vrednosti od oba pa mi ti reci sta je za NIJANSU bolje sama i reci mi zasto onda svi govore samo ovsene nikako musli,a i poslusao sam savet jos pre 9 meseci od iskusnijih i samo ovsene cepam.
http://keepitfit.net/food/292/musli
http://keepitfit.net/food/1275/zitarice-ovsene-pahuljice
a jos ovaj moj musli ima razne zitarice ikljucujuci i seme lana bogato omega 3 mastima sto ovsene nikad nece imati

Van mreže Pecha

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:39:53 posle podne »
linkovi* sry brzo pisem iznervirala si me malo

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:41:39 posle podne »
Cutleru, znaš kolko sam se potresla što sam te iznervirala. Ovi linkovi su loši. Ponavljam šta sam rekla:

pogledaj sastav muslija, koliko čega je unutra (hint: koliko grama šećera?) pa će ti se samo kaz'ti.

Nastavi da guglaš.
suck it up, buttercup

Van mreže Pecha

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:51:53 posle podne »
Cutleru, znaš kolko sam se potresla što sam te iznervirala. Ovi linkovi su loši. Ponavljam šta sam rekla:

pogledaj sastav muslija, koliko čega je unutra (hint: koliko grama šećera?) pa će ti se samo kaz'ti.

Nastavi da guglaš.
musli 30-35g secera na 100g
ovsene 1-2g secera na 100g
 a ti ne moras onako hejterski i puna sebe da mi odgovoras nego mozes normalno da mi odgovoris na pitanje a ne da mi objasnjavas da je lopta okrugla i da sam glup,koliko to mrzimmm

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:55:35 posle podne »
Počeo si pun sebe, dobio si isto. Bitno je da si ti sad lepo naučio kako i zašto i to si sam istražio.
suck it up, buttercup

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:59:01 posle podne »
Jos jedan osetljivo- uvredljivi clan.

Van mreže Pecha

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 16, 2013, 06:59:51 posle podne »
Počeo si pun sebe, dobio si isto. Bitno je da si ti sad lepo naučio kako i zašto i to si sam istražio.

to sam napisao,ajde mi reci sta sam napisao tako da izgleda da sam pun sebe ? napisao sam da ne znam zasto svuda pise i svi govore da su ovsene mnogo bolje od muslija i da bi voleo da mi neko to objasni ovde foruma i rekao sam da sam poslusao te savete jos pre 9 meseci i samo ovsene cepam od tada.izvini milena ali nisi u pravu i hvala ti sad sam saznao sto su ovsene bolje :)

A bukas ovo tvoje necu da komentarisem

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 16, 2013, 07:16:02 posle podne »
Milenadiao, nemoj pogresno da me shvatis ali morao sam da se umijesam, ja ne vidim dje je on pun sebe, samo je normalno postavio pitanje. A primijetio sam da na ovom forumu malo ko moze nesto normalno da ti kaze, a da ne baci hejta na tebe.

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 16, 2013, 07:25:24 posle podne »
Milenadiao, nemoj pogresno da me shvatis ali morao sam da se umijesam, ja ne vidim dje je on pun sebe, samo je normalno postavio pitanje. A primijetio sam da na ovom forumu malo ko moze nesto normalno da ti kaze, a da ne baci hejta na tebe.
sa ovim se ne bih slozio.ima toliko i pitanja i odgovora u vezi ovsenih i muslija kao vecina drugih stvari samo treba odvojiti malo vremena i procitati,a drugo je to sto neko hoce sve servirano na tacnu.