Za ovakvo pitanje se ne otvara temu,mogao si da postavis u temi "Blic pitanja" al ajde.Mani se ti muslija,uzmi obicne ovsene pahuljice ako si na nekoj dijeti onda gledaj da taj jogurt ima sto manje masti kao sto je Ella.Valjda znas kada se uzimaju Uh,naravno da mogu ovsene pre treninga ali ti je bolji izvor krompir ili pirinac pre treninga.
Citat: @nTr@x94 Septembar 13, 2013, 09:03:41 posle podneZa ovakvo pitanje se ne otvara temu,mogao si da postavis u temi "Blic pitanja" al ajde.Mani se ti muslija,uzmi obicne ovsene pahuljice ako si na nekoj dijeti onda gledaj da taj jogurt ima sto manje masti kao sto je Ella.Valjda znas kada se uzimaju Uh,naravno da mogu ovsene pre treninga ali ti je bolji izvor krompir ili pirinac pre treninga.a sto su svi protiv muslija i svi su za ovsene ? msm i ja cepam samo ovsene jer su mi SVI tako rekli ali mi niko nije rekao pravi razlog toga,znas li ti antrax ili neko drugi ?
pogledaj sastav muslija, koliko čega je unutra (hint: koliko grama šećera?) pa će ti se samo kaz'ti.
Cutleru, znaš kolko sam se potresla što sam te iznervirala. Ovi linkovi su loši. Ponavljam šta sam rekla:Citat: Milenadiao Oktobar 16, 2013, 06:34:41 posle podnepogledaj sastav muslija, koliko čega je unutra (hint: koliko grama šećera?) pa će ti se samo kaz'ti. Nastavi da guglaš.
Počeo si pun sebe, dobio si isto. Bitno je da si ti sad lepo naučio kako i zašto i to si sam istražio.
Milenadiao, nemoj pogresno da me shvatis ali morao sam da se umijesam, ja ne vidim dje je on pun sebe, samo je normalno postavio pitanje. A primijetio sam da na ovom forumu malo ko moze nesto normalno da ti kaze, a da ne baci hejta na tebe.