ukratko: 36 godina, nikad u sportskom "fazonu", vecita frka oko kilograma, konstantne dijete... elem, dete poraslo, teretana 300m od stana nema vise niti jednog izgovora za lencarenje
) ispostavi se da je decko koji radi izuzetno ljubazan i od velike pomoci u pocetnom periodu (citaj dadilja oko vezbi, i bas se trudi da pomogne), za divno cudo pocetne upale i nisu bile nesto prejake, postepeno pojacavam treninge s ciljem da koliko toliko dodjem do neke kondicije za ozbiljnije vezbanje posto mi bas prija i planiram da nastavim. Napredak je ocigledan samo imam jos par nedoumica koje nisam sigurna ni hocu li dobro formulisati...
1. sta sa kozom? ako nastavim da gubim kilograme ovom brzinom ( iako se ne trudim zaista vise mi je cilj da ubrzam stalnim dijetama usporen metabolizam) uskoro cu imati problem sa viskom koze. Postoje li preparati ili sta vec moze da pomogne u tom slucaju?
2.trening mi je u popodnavnim satima i nisam u mogucnosti drugacije da se organizujem tako da nisam sigurna posto zavrsavam oko 18h imam jedan ili dva obroka pre spavanja sto je oko 23h?
3. s obzirom na moje godine i cinjenicu da nikada ranije nisam imala nekih preteranih fizickih aktivnosti da li je ok sadasnjih 4 treninga sedmicno?
iscitala sam dobar deo foruma ali nisam naisla na slicnu situaciju iako sam dosta toga procitala i primenila pa se nadam da ce mi neko moci pomoci i oko ovoga:)))