caaoo... imala sam problem, nikako Copy- paste
sad reseno.. elem, imam 21. Godinu, i po meni problem sa viskom... nekome je to kul, meni nije... ja bih 2% m
isto pitanje koje sam postavila i Pedji, dugo pokusavam da skinem stomak i naslage na sredini ledja (nista strasno, ali sam ja nezadovoljna) .. Moram priznati stagnirala sam, bilo je dana kada sam dizala ruke od svega ,pa se sve i vracalo, ali sad sam misao prenela na papir i imam cilj... Zelim da postignem dobre rezultate, i pre svega trajne!! Dnevni obroci su mi se sastojali od proteina i UH... prvi obrok dorucak 150gr piletine , isto toliko barenog pirinca koji prethodno properem, drugi obrok isto tako, a preostala dva bez UH, samo piletina.... prvo jedem piletinu, pa pirinac, ne mesam ta dva i eventualno ubacim salatu (kupus, paradajiz, krastavac, Ella sir 0%m) izmedju rucka i vecere... Obroke sam delila na cetiri sata.. sada bas zelim da se uozbiljim, krenem lepo i kontinuirano da treniram, da se posvetim ovome.. Volim kada sam zadovoljna sobom, i svakom treba da se svidi sopstveni odraz u ogledalu, puno je to samopouzdanja plus... Potrebni su mi saveti u vezi ishrane , da li je potrebno da nesto menjam i planiram do polovine meseca da udjem u teretanu, mozda bas eXtreme.. Sta mogu kao zena da koristim od suplementacije i dodataka ? imam HeliOs, proizvodi ga sterox lab, malo je pozuteo, valjda zbog Klena, ne znam bolje da ne pricam, da me ne lincujete
ali ne smem da ga uzmem vec dugo... A i rekli su mi da to ide kao finish kod Body bildera, pred takmicenje, i da meni nista nece pomoci sada, jer trebam da uradim definiciju
Nemam blage veze o treninzima i ishrani, bavim se Herbalife-om, ali to je za amatere, imam neko povrsinsko znanje.. pa bih da pitam vas profesionalce.. trenutna moja tezina je 60kg, visoka sam 170m a obim struka 72, bokova 92 i grudi 98... huh, puno...
Ja bih sve to zadrzala, ali malo zategnutije, mozda 2-3kg dole.. Sve bih ukljucila u vezbu, ledja, ramena, noge, grudi ,guzu, sve, samo me je strah da grudi ne opadnu, poprilican teret, koji treba drzati... pored treninga, bila bih vam zahvalna u koliko biste napisali i program ishrane (koliko UH i proteina dnevno da unosim i kad) i sta bih mogla od suplemenata, da mi pomogne pri brzim rezultatima , koristila sam Whey Shake, odlican je, zamenjivao mi je kasnu veceru, ako bas ogladnim i posle treninga ga popijem... hvala punoo pozdrav!