Plazma nije problem,moze se bez toga,a sto mahunarke? Zbog GI? Pa one su mi lek za digestivni trakt
Bicu iskrena i reci da ne merim namirnice,tj. ne vagam.Jedem od "oka" Dan kada treniram vise uh i kad kobajagi,hocu da povecam neku misicnu partiju
,kada ne treniram manje unosim,ali opet od oka ne vagam... (kupicu uskoro dig. vagu) Dosla sam ovde da naucim neke stvari koje cu da primenjujem...
Mozes li mi reci sta je problem u mom jelovniku koji sam navela? Tj. gde mi je greska da ispravim?
Necu masu u smislu da se zamastim ko krmaca jer nemam dovoljno znanja da sve to skinem na prolece
Naravno,znam da je za masu potrebno vise kcal. sto prati i postotak sala i da ne mogu masa i def istovremeno.
Pa moj trening je ovakav
pon. grudi-biceps. Grudi (20x3 sirokih sklekova sa propadanjima izmedju klupa ako razumete sta sam htela reci...)
Ravni bench - 30kgx3 ,Ponavljanja 12-10-8-
Kosi isto kao kod ravnog
Biceps - 3 serije po 12-10 ponavljanja
(ne znam kako se strucno zovu vezbe)
Na skotovoj klupi ono podizanje za ez sipkom,naizmenicno bucicama stojeci,i stojeci za ez sipkom
UTORAK NOGE
cucanj 4 serije,15 ponavljanja sa 30 kg, 12 ponavljanja sa 40 kg, i ostale dve serije sa 50 kg 10 ponavljanja
Iskorak u mestu 10kg,4 serije,15x
Bugarski cucanj isto
Iskorak u "pokretu" sa 10 kg (po teretani)
Extenzije za zadnju lozu 4 serije
I na kraju mrtvo sa ispravljenim nogama sa 30kg
Da li da radim listove ovaj dan ili da ubacim u neki drugi?
SREDA
Ne treniram u teretani,radim napolju vijacu 45 min bez prestanka i sprinteve,trbusnjaci,sklekovi,zgibovi
PETAK
Ledja -triceps
Povlacenje na latu (napred nazad,4 serije,sa 40kg),zgibovi,veslanje u pretklonu sa bucicama,zgibovi 3 serije do otkaza,extenzija ledja(ono klasicno podizanje sa stomaka,radim sa tegom od 5 kg)
Triceps - Propadanja na klupi,sklekovi, ono povlacenje sa grudi na latu, kickback (ako se tako zove), pa ono guranje sa cela za Ez sipkom kad lezis na klupi i na kraju uzmem teg od 10 kg i dizem iza glave (ako razumete sta sam htela reci)
kardio - 45 min na bajsu
SUBOTA - ramena
Potisak - prednji zadnji, letenje,lateralno i frontalno dizanje bucica,povlacenje sa kanapom na masini za lat
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo radim vec 2 sedmice sto s tice teretane