Ma nisam ja teo nikog da vredjam, ili da vicem nesto protiv hemije, sve u zivotu ima svoje za i protiv, onakav tekst sam iskuco jer sam u tom trenutku nesto bio nervozan pa sam se istresao malo heheheheh, neam ja nista od toga dal ce neko da misli da sam na hemiji ili nisam stvarno, meni je bitno kako se ja osecam sta ja mislim o sebi, i meni bitni ljudi, a ja vas drugovi ne poznajem tako da... a cak i ako meni bliski ljudi misle da sam na hemiji opet sta da im radim... meni to dodje kao pohvala ono, tezak posao na jos tezi nacin. Al da skratim da me vidite UZIVO videli bi da to nije bas kao na slikama i da sam natural i da NEMA GOVORA O PUNOCI MISICA... A vaskularnost reko sam varira moze u momentu da mi se sakrije apsolutno svaka vena na telu u drugom momentu da bukne(a i vidjao sam ljude masnije od mene 100 puta sa tonom vena po sebi, i suvlje bez vena)... sto se tice debljine koze stvarno sam u jednom momentu imao takmicarsku formo al to je zato sto sam jeo kao tekmicar pred takmicenje jedno 2,3 meseca, a pre toga isto max celan masa a pre toga clean definicija, znaci maksimalno sam se ocistio od lose hrane, a ne pijem mlecne proizvode vec 8,9 meseci
Pozz svima