Pa da je lako i nije, da jedes na 3 sata svaki dan bljutavi pirinac kuvan samo na vodi bljutavo belo meso samo na vodi i bljutava belanca kuvana takodje samo na vodi,povrce zamisli samo na vodi, u teretani da se dovodis do stanja pred povracanje i to u periodu do pola sata da ne bi upao u katabolizam, da u kljub(u koji idem jednom u nikad) u torbici guram pirinac i belo meso, u gace da guram protein u kesi, da mutim u case tudje od piva, praznim pivo sipam vodu, gledam kako se napijaju bole ih kurac, svi te smaraju ajde jednu casu samo NI JEDNU! a ja u 2 na nocni da stignem da spavam 6-8 sati, da si tik da smuvas ribu a ti izadjes iz kkluba da jedes jer je proslo 3 sata, da mrzis sve na svetu jer ti se jebeno jede slatko a ti uzmes na kasiku pa jedes protein i gundjas... i tako da radisI MASU I DEFINICIJU NEPRIKIDNO SVAKI DAN, pa i neistanjila se koza dobro mi nije i nestala!!!
a kad mi kazu ajde jednom pojedi nece ti biti nista, ili popi jednu nece ti biti nista, ili ostani celo vece budan nece ti biti nista, ili ajde na more nemoras nedelju dana da treniras nece ti biti nista, ili kupi sebi patike, majcu ili nesto nemoj u ofrcanim i pocepanim da ides a ja kupim protein i belo meso jaja i pirinac i kazem BOLE ME KURAC!
kad prodas kola telefon sat ... samo da bi imao da hasas , ucim po 12 sati dnevno u ispitnom roku da bih imao prosek preko 9 i stipendiju od 6500 da mogu mesecno da kupim kantu proteina!!!
ono i nije lako al kad volis sve se moze!!!