Bilo bih dobro da znamo tvoj status godine treninga tezinu predhodne cikluse ako si ih imao i sl.ali...
Svjedno evo mog misljenja.
Malo sustanona generalno i zbog cetiri estera koji imaju razlicito vrijeme otpustanja i onda imas prevelike varijacije u nivoima....
Preporucujem minimum 500mg,a najbolje bih bilo kad bih uzeo enanthat umjesto susta.
Sustanon mozes koristiti za frontloading u prve dvije sedmice.
ZABORAVI NA TOLIKE SEDMICE DIANABOLA!!!
4-6 sedmica je optimalno...valjda hoces da sacuvas jetru za iduce cikluse :twisted:
Zbog čega minimum 500 mg sustanona. Pošto mi je ovo prvi put da uzimam sustanon, zar ne bi za prvi put bilo da uzimam prve 3 nedelje po 250 mg, pa onda nakon toga da krenem sa 500mg. Što se tiće enanthat koji bi mi preporučio. Da li bi dobro bilo uzeti galenikin testosteron depo u dozama do 500 do 1000mg.
Hvala ti na svajetu za dianabol. Bili onda dobro bilo umjesto osam nedelja da idem 4-6 nedelja po 20mg na dan. Trba li onda zaštita za jetru i jeli potreban novladex i trebali clomid na kraju kure da se nivo testosterona vrati na normalni nivo.
Ako ti je prvi ciklus 500mg testa "moze galenika" 20-30mg dianabola 4-6 sedmica.
Zastita za jetru je pozeljna ali nije neophodna.
Nolvadex imaj pri ruci ako ti zatreba.Klomid mozes koristiti 14 dana poslije zadnje inekcije u trajanju od 2 sedmice.
Samo da znas da od njega (klomida) i opadajucih nivoa testica mozdaaaaa budes malo depresivan :cry:
Sad sam skontao na osnovu tvoje recenice prvi put mi je da uzimam sustanon da ti ovo nije prvi ciklus ako je tako bilo bi pozeljno da napises sta si prije koristio?