Procitao sam jedan dobar deo foruma i ne planiram da postavljam glupa, vec odgovorena pitanja ni sad ni ubuduce.
Suplemente sam kupio jos pre nego sto sam uopste i nasao ovaj forum jer kapiram da nije ok traziti savet i misljenja ovde a onda kupovati na drugom mestu, planiram da ostanem aktivan i u treningu i na forumu jer sam naucio dosta korisnih stvari tako da, sledeceg meseca ce da bude druga prica
Inace, imam 19 godina, visina 187, tezina 77. Iskustvo u teretani malo skoro nikakvo, trenirao sam mozda par meseci prosle godine.
Citajuci forum, napravio sam neki moj plan ishrane, treninga i suplementacije tako da mi samo treba neko strucno misljenje.
(9:00) - Obrok 1
150gr Ovsenih pahuljica + 3 kuvana jajeta + mleko + 2 omega 3 kapsule
(12:00) - Obrok 2
200gr Pileceg belog + 200gr krompira +salata
(16:00) - Obrok 3
200gr Pileceg belog + 200gr krompira +salata
(17:50) - Suplementi
10gr glutamina + 5gr kreatina
(18:00) - Trening
(19:00) - Suplementi
10gr glutamina + 5gr kreatina + 1.5 merice whey + 30gr dex
(21:00) - Obrok 5
200gr tunjevine + 200gr pirinca + Ella sir + 2 omega 3 kapsule
Sto se tice treninga posto sam pocetnik, amater, ne planiram da idem u teretanu jer kuci imam skoro sve sto mi je potrebno za neki pocetak jel dobro ovako :
Ponedeljak : Full Body
Utorak : Noge
Sreda : Odmor
Cetvrtak : Full Body
Petak : Noge
Vikend : Kardio
Napisao sam "Full Body" ali ustvari mislim bez nogu, odvojio sam noge zato sam imao naprsnuce fibule, proveo u gipsu nekih mesec dana prosle godine i od tad sam van treninga tako da na nogama moram dosta da radim.
Plan mi je prvo da promenim malo nacin zivota, ishrane a tek onda da dobijem nekih 10ak kila.
Znam da sam vas malo udavio ovolikim postom ali sta da se radi, zanima me vase misljenje o ishrani, suplementima i treningu.
I jos jedno pitanje, sta se od suplemenata pije u danima kada ne treniram i kada i koliko, hvala unapred i pozdrav