Pozdrav opet,proucavao sam ovih nedelja dosta o upotrebi aas u sportu,i odlucio sam da iznesem plan i program,pa nek iskusniji kazu sta treba menjati,korigovati,ispravljati.
test,depo 10 nedelja 500mg i proviron 50mg svaki dan tih deset nedelja,nolva pri ruci za ne daj Boze.
Trenutno sam u 2 nedelji priminga,ici cu jos 4 i onda pocinjem sa ciklusom. Nedeljno imam 5 treninga K1 i 3 treninga teretane.
K1 treniram u vecernjim satim,dok sam teretanu raspodeli na pon,sred,petak. U teretani radim full body trening,kad pocne ciklus ubacicu samo split od 3 puta nedeljno,tako da u principu nista necu menjati,samo taj trening u teretani,ali kad krene ciklus.
Posto u teretanu idem dosta rano (7 sati) zanima me da li je bolje (tako trenutno radim) da pojedem ovsene u 6h pa da suplementaciju uzmem nakon tih ovsenih,ili da uzmem sup. na prazan stomak,pa da te ovsene prebacim u obrok posle ter. sa jajima? Volim da sve bude isprogramirano do najsitnijeg detalja i da kada radim nesto uradim kako treba i izvucem maksimalno iz prvog ciklusa. Zato sam temeljan,nadam se da mi necete zameriti. Za pct bi uzeo bugarski tribulis,naravno pojacao klopu,ubacio neki N.O. Ko ima volje,neka me posavetuje malo,bicu mu zahvalan:)