Kao sto su rekli na 1.2.3 Trbusnjaci (temu) da otvorim svoju da pisem moj info i ovde da pricamo o moih problema/pitanja i zabluda da ne punimo druge teme sa nepotrebnim stvarima eto otvorio sam svoju temu pa da napisem sad i svoj infro.
Godine: 17
Visinu: 17x cm (nez tacno)
Tezinu: 82-84 (ne vjerujem mnogo u vaganje ali eto kao detalj)
Staz: Godinu dana
BodyType: Endomorph
Debelinu: Nemam klasicnu debelinu sa pivski stomak nego moje salo je i na stomaku i na kukovima.
Cilj: Da smrsam kolko mogu do kraja Septembra.
Do sad sam isao nesta u stilu Rotacije UH pa nesto oko toga ali nije dugo trajalo a vrjeme odleti pa sad cu da preminem na Pedjina dijeta i to pocinjem 3cu nedelju od ovog meseca do kraja Septembra (e sad malo znoja zasto i skola cu pocet ali jbg). E sad imam nekoliko pitanja u vezi sa Pedjina dijeta...
1. Kolko g/kg da unosim masti i koji su izvori najbolji (dali ovde spadaju i kikiriki)?
2. Dali kad pocnem u skolu na odmoru mogu pojesti nekolko gr kikirikija + low fat jogurt? Samo to mi je dostupno a zdravo dr je samo testenine (tost,burek itd)
I jedno pitanje vezano uz trening (a Pedja ne voli bas ovo)
Kolko ukupno serija trebam radit za velike i male misicne skupine ??
Eto to je to sad jos da sastavim trening i da ga objavim da cujem vase kritike, dijetu vec znate pa za 1nedelju pocinjemo i idemo tako 6tjedna.
Unaprjed se izvinjavam ako sam svoju temu objavio na pogresno mjesto, nek moderator ispravi.
PS* Da ne bude nesto nejasno , QFM (Questions from me)/ AFP (Answers from pros)
Malo glupo mozda izgleda ali jbg haha