Evo da se oglasim, nakon par nedelja citanja. Verovatno cu pocetkom septembra startovati sa kurom, a mesec dana pre toga da odradim pripremu (priming, verujem da se tako kaze). Planiram da traje 12 nedelja, prve cetiri depo (2x po 250mg nedeljno) a od pete da ukljucim i 40mg metana.
Imam jos jedno pitanje, mozda glupo. Da li bi umesto depoa bilo bolje da krenem sa propionatom? Ukoliko bi bilo bolje tako, jel bi doza od 300mg nedeljno (ubadanje na tri dana, recimo ponedeljak-cetvrtak-nedelja-sreda itd).
Sto se ishrane tokom kure tice, izgledala bi otprilike ovako:
1) Kajgana od dva cela jaja + 4 belanca i 50g ovsenih
Paradajiz ili krastavac salata
Odo 150g hleba (sam ga pravim od ovsenih i razanih i heljde)
2) 250g pileceg belog
300g krompira (pecen na papiru)
Salata
3) 250g Konjetine
150g integralnog pirinca
Salata
4) Tunjevina ili kajgana kao u prvom obroku
Salata
Dorucak mi je u 8h, drugi obrok oko 13. Treci oko 18h, poslednji u 22, sat vremena nakon toga idem u krevet. Treniram od 10-11:30 i od 15-16:30. Pre treninga popijem 10g BCAA i 10g glutamina, isto toliko tokom treninga. Posle treninga u blenderu smuckam 250ml mleka, mericu whey, bananu, saku lesnika ili oraha. Dodam i jedan preparat za zglobove. Koristim i multivitamin i omega 3, ranije sam uzimao tribulus ali nije mi se bog zna kako dopao pa sam batalio. Pred spavanje uzimam ZMA.
Ovako sam zamislio, pa ako neko ima vremena, bio bih zahvalan da cujem misljenje.