@Marko BG
ako se smijem i ja malo ukljuciti....
prvo sto se tice tvog ciklusa...
uopce se ne slazem sa tvojim stavom prema ciklusu...jer ciklus kao takav mora biti pomno isplaniran ...to nije slasticarnica u kojoj narucis sladoled sa preljevom i onda se nakon pola pojedenog sladoleda sjetis da bi mogao mozda jos koji preljev i ubaciti..dal razumijes sto ti pokusavam reci...
sad si na winnyu i jos bi ubacio metan....da te pitam nesto dal ti volis svoju jetru...jer ova dva oralna AAS su 17 alfa alikiliran spoj, teski su za jetru, pogotovo za krvnu sliku i lipide.
na tim oralnim se ne preporucuje period duzi od 6 TJEDANA.
dal uzimas kakvu "zastitu za jetru"..
sto se tvog treninga tice moram ti reci jednu cinjenicu nije tocno da se male misicne skupine regeneriraju za 48 , a velike za 72...evo ti primjer: nogama je nekad cak potrebno i do 10 DANA za regeneraciju ili ako ti je lakse 240 SATI da bi se postigla superkompenzacija...naravno sve zavisi od covjeka do covjeka ,al mi nismo genetski frekovi ko Coleman,Swarci,Cutler itd... zato u skladu sa time se mora PLANIRATI i trening.....
lijepo ti Pedja kaze da on trenira biceps svakih 7 dana...i pogledaj kolki je covjek..
..sto znaci VISE NIJE UVJEK BOLJE..pogotovo u BB-u...
sasacg ti je dao dva primjera treninga s kojim bi mogao ostvariti dobre rezultate ,naravno ako je prehrana dobro sredena,kao i odmor(bez kvalitetnog sna nema ni napredka)...
da sad sam se sjetio ti si pisao da imas probleme sa spavanjem..mislim da si dosao sa ovakvim treninzima u fazu pretreniranosti...jer sa ovakvim treninzima ni AAS ti nemoze pomoci da se oporavis nakon treninga...
nego onako informativno kolko si vremena proveo da proucis AAS i kako oni djeluju...
koliki ti je staz u teretani i kakvo imas iskustvo sa prehranom...
evo nadam se da ne zamjeras kaj...nisam mislio nitsta lose nego samo ti ukazati da BB kao takav nije prihvacanje zdravo za gotovo,nego da jo u svakom trenutku treniranja ,prehrane ,suplementacije potrebno PLANIRANJE....
eto tolko od mene...nemojte mi kaj zameriti...