*Lazicu*-da li sam zadovoljan?
-Po pitanju snage nisam, povecao sam tezine ali ne drasticno kao sto sam ocekivao, mada mi ljudi govore da ce snaga tek da krene, da test jos nije ful proradio.
-Po pitanju izgleda jesam, ruke u kompletu mi dosta bolje izgledaju, obim bicepsa mi je pre pocetka bio 41cm, sad je 42cm i jos malo preko. E sad,obim ko obim nije najbitniji,da sam hteo OBIM uzeo bih 300metana. Bitnije mi je kako sve to izgleda, a izgleda ok.
-San mi se DOSTA pokvario. Znojim se nocu oko vrata, majica mi je u predelu trapeza mokra, ustajem u sred noci da se presvlacim. Legnem uvece, prispava mi se, pogasim sve, zatvorim oci i tada krece vrtenje po krevetu, nikako da se namestim. Onda ustanem, iskuliram nekih cuku vremena i konacno utonem u san.
E sad kapiram da je to-to sto se tice winija, a od testa jos ocekujem. Mozda cu test da produzim na 10nedelja, jos nisam siguran, videcu pred kraj. Wini uzimam jos dve nedelje, pa sam mislio da SAD ubacim jos nesto.
To je to, ako te zanima jos nesto pitaj, ne mogu da se setim sta jos da napisem.