Ok aj uradicu tako!HVALA NA SAVETU!Samo vec sam uzeo nolvodex i zadnji dinar sam dao danas za protein i dok sam nakupovao hranu ostao sam bez dinara!!Neva veze prodace neko nolvodex pa cu uzeti proviron.A jebigi i ja sam klosarcina nisam imao pare za bolje ass,usao sam samo malo kesa u kuru!..Sta cu! jbg!Da pregrmim ovu kuru pa nece vise da mi padne metan na pametem!!!!!
neko ti lepo rece..trebao si da stekas lovu i kada skupis koliko ti treba za ono sto treba..bum..odradis pravu stvar....ali jbtg..prvi macici se i onako u vodu bacaju..hahhahahahhahhahaha
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 10, 2006, 10:07:58 pre podneneko ti lepo rece..trebao si da stekas lovu i kada skupis koliko ti treba za ono sto treba..bum..odradis pravu stvar....ali jbtg..prvi macici se i onako u vodu bacaju..hahhahahahhahhahaha :lol: :lol:Pa 88 sam godiste ali za koji mesec punom devetnaest,nemam vise 18! :lol: :lol:(jebo mesec dva!)E sale kasno si se setio da mi to kazes a i da si mi rekao nebih te verovatno ni poslusao!Jbg..ja sam jedna tvrdoglava mazga!,koja je resila da od malena krene sa ass!
pedja jedno pitanjce kad si ti imao tvoju prvu kuru?pozz
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 10, 2006, 10:07:58 pre podneneko ti lepo rece..trebao si da stekas lovu i kada skupis koliko ti treba za ono sto treba..bum..odradis pravu stvar....ali jbtg..prvi macici se i onako u vodu bacaju..hahhahahahhahhahahapedja jedno pitanjce kad si ti imao tvoju prvu kuru?pozz
Citat: PitBull Novembar 13, 2006, 10:41:10 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Novembar 10, 2006, 10:07:58 pre podneneko ti lepo rece..trebao si da stekas lovu i kada skupis koliko ti treba za ono sto treba..bum..odradis pravu stvar....ali jbtg..prvi macici se i onako u vodu bacaju..hahhahahahhahhahahapedja jedno pitanjce kad si ti imao tvoju prvu kuru?pozz...1999.....2 dece ndeljeno,2 entahtata i 5 tablea starog dobro bionabola.....to je sve...i sa tim sam se spremao za kragujevac 2000