NEZAVLACIM VAS LJUDI!!Kao prvo hvala ljudi na komplimentu sto imate lepo misljenje o mom telu a o meni da sam glup :lol:.Nezavlacim vas ja cak i nemam skoro 2 pune godine body bildinga,imao sam i par pauza!Ovako vaterpolo treniram od 8 godine,kad sam prestao sa vaterpolom godinu dana sam redovno trcao radio zgibove,sklekove i trbusnjake!Pa tek posle se prebacio na tegove i to nisam odmah krenuo u teretanu nego sam vezbao kuci i sve od sprava sto sam imao bile su klupa,tego od sipke punjene sa cementom i na krajevima dve velike saksije pune betona :lol: :lol:,imao sam i neku sikpa,74kg tegove i dve rasklimane bucice,propadanja sam radio na razvaljenim stolicama a zgibove na sipci gde keva susi ves! :lol: :lol:A u zadnjih godinu dana sam krenuo u teretanu,da vezbam ko gospodin covek da se nepatim vise!Sasadim nisam imao od koga da se informisem toliko o suplementima tako da sve sto sam nabavljao nabavljao sam preko nekih ljudi i to nisam ni gotov i da nisam imao pojma sta pijem!!Tek sam ovog meseca poceo da ucim o ishrani i dodatcima o ishrani i ass!U principu ja i ok napredujem i bez icega ali sam resiop da koristim ass da bih napraviop ogromni napredak!
Nisam nikada razmisljao o takmicenju a i mislim da i nemam bas telo za takmicenje mozda za koju goduni i razmislim o tome!Videcemo!