MileUbica, pa ishrana mi je onako, solidna... Nije skroz u full-u što bi rekli, ali trudim se da bude što bolja.
Za doručak obično jedem mešano ovsene pahuljice i kornfleks sa mlekom, ponekad umesto toga pojedem par kriški tost hleba sa medom ili 2-3 kuvana jaja...
Za ručak kako-kad. Nekad pileći stek sa pirinčem ili kuvanim krompirom, nekad pasulj, nekad grašak sa šniclom, nekad riba, nekad pečurke u sosu sa pirinčem. Ponekad upadnu i špagete sa junećim mesom, lazanje ili musaka. Znači ono, ima svega i svačega. Nisam sad toliko u mogućnosti da jedem samo pileći stek i ribu, već šta keva spremi (nekad je pileće, nekad špagete, jbg).
I da, uvek jedem neku salatu uz ručak, tipa paradajz i krastavac, svež kupus ili paprika, i tako...
Za večeru obično pojedem neki sendvič. Ražani ili crni hleb sa ćurećim prsima (a ponekad i sa kulenom ili pečenicom, na žalost) i malo kečapa. Nekad umesto sendviča pojedem par kuvanih ili prženih jaja.
Pokušao sam da ubacim biceps i triceps zajedno i nekako mi se čini da radim slabije tako. Biceps super odradim, ali mi se onda čini da triceps malo lošije odradim. Verovatno zbog umora.
icko, nisam te baš najbolje razumeo.
Da zamenim drugi dan trećim, a peti šestim (3-2, 6-5), ili da drugi i treći dan zamenim petim i šestim (5, 6, 2, 3)?
I da, pošto kažeš da sam noge ostavio za zadnji dan... Pa, je l' da ih stavim negde na početak?
Što se stomaka tiče, važi, smanjiću na dva puta nedeljno.