aj onda dajte odgovore na dva pitanja :
1) koje su to optimalne tezine do kojih treba ici , tj. do koliko kg dizati ?
2) koje metode koristite , jer koliko ja ovde vidim niko ne koristi ni jedan metod sem pedje koji koristi super slow metod ?
Mind-muscle conection... to je je nesto cemu ja pridajem paznju i sto meni daje rezultate... siguran sam da ce neki ljudi napredovati radeci nizak broj ponavljanja, progresivno opterecenje... ima milion razlicitih sistema treninga i obicno iza njih stoje ljudi koji su ih uspjesno implementirali... nekome treba 1 serija, nekome 20...
Mislim da to "koji metod" nije rijesenje, ako Sarcev, Poliquin, Aceto ili Pedja imaju svoje metode a afirmisani su kao sto i jesu, ja cu probati da ih primjenim, naci nesto od toga sto mi odgovara... kljucno je naci ono sto dijeluje za svakog od nas pojedinacno... neke stvari djeluju generalno velikoj vecini, i one su nesto sa cim bi trebalo da se pocne, ali svakako da svako primjenjujuci sisteme probe i greske treba da nadje ono sto njemu daje rezultate, u nekom trenutku ce rezultati stati pa se promjeni, ide se na nesto novo itd....
Markoni vidim da dosta studiozno pristupas svemu, puno citas i to ti je sigurno u redu... ali ja ti nemogu reci da primjenjujem taj i taj sistem od toga i toga.... vec primjenjujem veliki broj razlicitih tehnika, serije odmor-pauza, superserije, opadajuce serije, spora ponavljanja, forsirana ponavljanja....nekada sa vise nekada sa manje ponavljanja, vrlo rijetko idem bas nisko sa ponavljanjima jer meni to ne donosi dobre rezultate, sto opet ne znaci da nekom drugom nece... Dalje apsolutno ne znam sta cu danas uraditi u teretani, ok znam radicu noge, koji ce tacan raspored biti vjezbi, serija, ponavljanja... to ne... mozda ce ti ova moja prica djelovati apstraktno ali to je nesto sto mislim da mi daje rezultate... sto opet ne znaci da ce nekom drugom ovakav pristup odgovarati... a to je poenta moje price pronaci kako u treningu tako i u dijelu ishrane, suplementacije i svega drugog ono sto svakome od nas najbolje odgovara, a naravno prateci neke osnovne stvari koje su generalno dobre za sve i sa odredjenim modifikacijama prilagoditi ih sebi...
pozz