prvo da se predstavim: Milan iz Beske(pored Indjije) visina 192 tezina trenutna 121-122.. imam 22 god.
Evo da napisem sta sam radio od januara da smrsam: imao sam oko 135 kg, i cvrsto resio da smrsam prestao da pijem, pusim i sve to sto ide sa tim. Poceo sam u februaru u teretanu da idem, ali sam samo vozio bajs po 15 km, i isao na sprave samo neke male tezine 5 serija po 20 ponavljanja.
I tako sve do prvog lepog dana za trcanje, poceo sam sa po 1 km trcanja(znam, ponizavajuce ali sam bio u internatu 4 godine, nisam potrcao od osnovne skole) to je u aprilu bilo, poceo sam sa vecim kilazama da radim u teretani, dok nije brat prebacio svoju kucnu teretanu kod mene, sada radim 5 serija po 12 ponavljanja, trcim po 5 km za po sata, srednji tempo.. e sada ishrana:
finansijski nisam bio dobar uopste(sada je bolje mogu do 5k da izdvojim mesecno za ishranu) izbacio hleb sem uz neku corbu 2 kriske najvise, pahuljice za dorucak, meso rucak, sardina ili tunjevina za veceru.
sada trazim preporuku za ishranu u toku mojih treninga koji se ovako odvijaju(mislim na rotacionu dijetu da krenem)
pon: grudi biceps(bench, kosi bench i bucice guram na gore dok lezim na klupi zab kako se zove vezba..
pregib na skotovoj, onda radim "sedmice" pa sa bucicama pumpam)
uto: ledja triceps(veslanje, motorku, izbacaj iznad glave, propadanje, ceoni potisak, i sagnut savijam i pruzam ruku uz telo iza ledja)
sre: trbusnjaci, i na zemlji lezim i dizem noge uvis, a za noge cucnjevi sa tegovima i trcanje 2 dana pa 2 dana pauza zbog posla..
pa odmor dan pa opet ispocetka..
ovo sve radim i pio sam dyma burn sagorevac po tabletu cim ustanem, al odkad radim ne pijem ima mesec ipo dana..
e sada smrsao sam oko 15 kg i izgubio 10 cm oko stomaka, sada stomak 124 biceps 44(biceps imao 51 pa 41 pa sada na 44 stoji)
gde gresim, sta da menjam i koju rotacionu da pocnem? radim 2 noci pa 2 slobodan ako je od znacaja.. uh nadam se da nisam smorio potrebna mi je pomoc hocu makar do 100 kg sa spustim za 3 4 meseca.. :-)