Cim pvecam UH
Povecam I Bloating I kilazu
I glad...
Cim ih smanjin, snaga ode u pm.
Postanem mehak I "fatigued"
Na ketto prva sedmica je bila najgora
Posle 2-3 g prva ozbiljna dijeta.
I to totalno bez uh.
Bas Sam neki Dan radio prvo punjenje (posle 15 dana)
PrijA mi za sada.
Postavljam I bivsu I tekucu dijetu cim stignem.
Mozda si previse opterecen sa Uh svime vezanim za njih? i kako ti na ovoj kilazi i ovakvom izgledu zakljucujes ovakve stvari da postanes mekan, voden, i sta vec? i nemas oscilacije u kilazi kad ubacujes uh, nego u glikogenu i vodi koje povuces nazad u misice itd itd...
A ako obrnemo pricu... uradis ti keto stistnes kardio i shvatis da imas da skidas jos 10kg a da si skinuo kcal koliko je moglo da nemas vise gde, i da vrtis 5x ned kardio? i kakav je plan za onda?
Inace jedan pametan covek je rekao sledece - There are many ways to get lean. Early on I was looking in choosing a coach who took the most effective approach for me. Anyone can create a diet where you eliminate one of the macro nutrients and lose fat. The most effective diets reduce things in proportion and allow hormones to remain healthy.
smernice si dobio svakako, a kako ces koncipirati dijetu na tebi, pa se javi sa rezulatitma... srecno
da budem iskren, plasio sam se uh i da se jos vise ne upropastim (nemoze vise od ovog po mom misljenju:( )
pa sam ih skroz iskljucio.... pa da probam
mozda i jesam napravio veliku gresku sto nisam rotacije prvo opalio pa onda keto za ostatak... ali poslusao sam savjet jarana.
i sada se dvoumim jesam li napravio pravi potez.
pogotovo kad sam vec u ovakovom stanju.
za sad. vidim male promjene.
stomak se pomalo topi, i kilaza opada.
ali ovo mi je prva djeta posle duuuuuuugo vremena.
i mnogo sranja kojeg sam jeo.... nije ni cudo da vidim promjene.
nisam mnogo iskusan, ali ucim,
vidjet cu na kraju desete sedmice sta sam ucinio.
jbg.
da se vratim tvom pitanju " i kako ti na ovoj kilazi i ovakvom izgledu zakljucujes ovakve stvari da postanes mekan, voden, i sta vec?"
nemoj me pogresno shvatiti... ali nisam toliko mehak osim u predjela abdomena i unutrasnjosti butine.
npr. posle treninga (sa rotacionom dijetom) ovisno o gramazi uh kada flexiram, osjecam se prazno, mehko, vodeno, neznam kako da objasnim...
dok trenutno na ovoj djeti, biceps/prsa kao npr sam radio u pon.
biceps se jos osjeca tvrdo, prsa isto tako.... neznam jeli ovo sve umisljam ili ne.
ali kako je tako je.
nemam gladi, nemam craving za secerom, nemamosjecaja naduvanosti niti neke velike malaksalosti.
e sada, nemogu da dizem kao npr prije mjesec dana.
intenzitet mi je opo (samo kad su u pitanju tezine)
kardio radim bez problema.