Pedja evo sta kaze Lazar:
1 - I do not go to the GYM to lift weights!
2 - I only use my body weight!
3 - I do not drink any protein shakes or supplements (Home made food only)
pre 3godine je imao 70kg,sad mu je trenutna 93kg,samo meni nije jasno da li je moguce uraditi ovakvo telo sa bodyweight vezbama za 3god? ni ja ne verujem da ne uzima suplemente,ko zna kakva mu je genetika,treninzi su mu vise nego odlicni.
treba da mu kazes da uci srpski jezik
i kazi mu slobodno da sam ja rekao da SERE KO TULJAN!!
izivnjenje svim clanovima zbog ovkavih reci ali ne mogu da dozvolim da se ovakve stvari na ovom forumu lupaju
momak je na ocigledni i VISE NEGO OCIGLEDNIH 4-6 Iu hormona rasta ili sto je danas pomama IGF ili GHRP6
SA PRAIVLNO IZBALANISRANOM ISHRANOM!!
supelmtacija verovatno protein i neke AK!!
trening body weiget!!!! OOOOOUUUUUU YEAHHJHHHH!!!!!
od hemije ne veerujem da je ista i uzima a to i njegovo telo i govori
tako da na ovom forumu,te foee
PAZI
I DA ZANEMIRAMO CINJENICU OKO UPTOREBE GH ili necega ..ok..polazimo s atomg stanvoista
JA STVARNO NE VIDIM U CEMU JE FORA DA TAKO LAZE LJUDE OKO SEBE I DA KAZE DA RADI KUCI SKLEKOVE,JEDE MAMINU HRANU I IZLGEDA OVAKO?
ZAR SVI VI KOJI TO ISTO RADITE SEEBE SMATRATE ZA TOLIKE.....ajde da ne psujem da vas ovako jedan klinac na taj nacin ponizava i laze?
sada je on Bogom dan a vi ste svi BULJE i nemozete od sebe da uradite nista a ulazete u svoje telo kao kreteni?
pa daj malo razmisliste..nemojete da vas loze bez razloga....
meni se licno hebe za ovog malog...
izlgeda onako kako vecina zeli za plazu i to je ok..
ali da tako sere i prica budalstine....POTCENJUJE VAS i pravi vas budalama KOJI TEK KRECETE a ne MENE