njegova stvar, slazem se da je debil), ali reci da su ovi momci na tipa 100mg propa EOD i 30mg winsa (lupam doze koje) nema smisla
pa ti ni ja niti bilo ko osim njih to nemoze da zna?
ovo i jeste problem i zbog toga ce ova tema da ide u smece
razlog tome je upravo OVAJ
ti npr smatras da se nemoze izlgedati ovako kao ovaj momak bez ovog sranja sta je ovaj debil korostio
i to moze neko da procita i eto VELIKOG SRANJA
sreca je sto u srbiji se nema para za sve to,inace bi bilo...
a sa druge strane ja ti odgvorno tvrdim i znam (jer sma u ovome 25 god) -mislim da ti imas tu negde toliko i god,da ovo sto je ovaj momak uradio sa svim ovim sto je SAM SEBI URADIO (pre svega) jer ne pricam o njegovm izlgedu koji je samo KOREKTAN i nista vise da poznajem momke koji mnogo bolje od njega izlgedaju sa znam tacno sta koriste
ne zelim nikoga ovde da spominjem jer nemam pravo na to,osim ako ne inzistiras pa da ih pozovem i ptiam da li se slazu da im imena objavim a jako dobro ih poznajes i ne samo ti vec mnogi,a ono sto mogu da kazem da npr momak koji je od ovog debila tezi za 10 kg (sigurno),mnogo bolja gustina,vaskularnost,masa,defincija....koristi 6 iu Gh dnevno,500 mg masteoina,500 mg prop i 100 mg winstrola i 500 mg tren A
OVO NIJE MOJA PRAKSA DA PISEM doze,ali cu ovo i onako da brsiem iz gore pomenutih razloga jer NE ZELIM da ono neko vidi i da pokusa da primeni to ili slicno i da se nesto desi reci e da je savetovan na ovom forumu a od vas niko nije ovde sa punim imenom i prezimnom osim nas admina i mislim da je jasno gde to moze da odvede
kazem
NE DAJ BOZE...
DAKLE-DOZE U OVOM SPROTU NE ODREDJUJU NISTA!!!
ja necu sada da se doticem tematike i GH15 i te fore jer vidim da se na kraju zavrsiti cela prica na tome,ali pricati o ASTRONOSMKIM DOZAMA mogu samo oni koji na sebi nikada nista nisu uradili i za to krive MALE DOZE KOJE SU KROSTIILI a i one su bile po 5 x vece od doza kojie koriste body budileri..
ako si me u opste uspeo shvatiti sta hocu da kaem