Na slikama izgledas odlicno! Svaka ti cast! Koliko si visok?
Super izgled, simetrija-proporcionalnost na mestu!svaka čast na postignutim rezultatima s obzirom da si natural, samo guraj napred!
Odlicna visina.Bitno je da nisi nizak.Time to sve uzivo izgleda jos mnogo bolje.
Citat: sasadim Novembar 01, 2006, 01:58:11 posle podneDe Angelo, pozdav i dobrodosao na nas "mali" forum. Odlican izgled, vidi se da imas dobru genetiku. Ako jednog dana odlucis da koristis AAS, onda mozes zaboraviti tu fitness kategoriju..... vec na pravi BB.Hvala sasadim! Zaboravi bi ja več odavno tu fitness kategoriju al ne želim raskirat sa upotrebom AAS zbog lošeg zdravstvenog izkustva.....Sa 20 godina sam doživijo životno izkusto koje me prati sve od onda..... Sazno sam da imam imam maligni karcinom, kojeg su mi operativno izvadili. Bile su to težke operacije po 14 dana nisam stavio ni mrvice hrane u želudac, nakon operacije neloliko dana sam pijo čaj tako da sam sa vatom močio usne, stvljo si morfij u tjelo da me hladi od bolova, po trbuhu sam imao 40 šavova i 40 željeznih klanfa koje su mi držale spojen trbuh,....loše uspomene! Doktor je rekao nakon operacije da moram zaboravit na sport u životu pogotovo takmičarski...al ja sam bijo psihički toliko uvjeren da nisam želio odustat.( Nemogu zamisliti život bez sporta jer sam od 10g. počeo trenirat različite sportove i postigo uspjehe na državnom nivoju.Kako djete sam imamo po 3 treninge dnevno....tako da nemogu i ne želim živit bez sporta! ) Nakon operacije maštao sam u krevetu bolnice kako ču što prije u teretanu na prvi trening... previše volim bodybuilding da bi se predao bez borbe.Nakon 2 godine od operacije izašo na prvo tekmičenje bodybilding takmičenje kako junior osvojio sam 2 mjesto.Sada živim sa time i što manje mislim na prošlost koja je svakako dio mene, fokusiram se na bodučnost. Mislim da mogu napraviti još koji korak dalje pa čak na prirodan način.Imam volju ( ako če mi zdravlje služit ) ja sam uvjeren da uz pravi pristup če doč i neki medunarodni rezultat u fitness kategoriji.
De Angelo, pozdav i dobrodosao na nas "mali" forum. Odlican izgled, vidi se da imas dobru genetiku. Ako jednog dana odlucis da koristis AAS, onda mozes zaboraviti tu fitness kategoriju..... vec na pravi BB.
to stari!odlican izgled, odlican imidz i naravno imas odlicnog trenera :wink:
dobrodosao na forum i od mene,dobar izgled imas svaka cast
Jebote covece kakvo si sranje proguro... Covece kakav rez preko stomaka... Koji horor... Evo i ja da te pohvalim... Ali nemoj da se uobrazis... Odlicno izgledas...