Pozdrav !
Imam 19 godina i 9 mjeseci iskustva u bodybuildingu.Kupio sam kuru testosteron depa , i mislim krenit za 10ak dana.Sto se tice prehrane tijekom svakog dana pojest cu 500 grama piletine i 500 grama posnog sira od proteinske hrane a od ugljikohidrata 200 grama rize i 200 grama makarona.Jesti cu svaka dva sata unoseci ravnomjerno svu hranu,,(5-6 obroka).Budem takodjer unosio barem 4-5 kuhanih jaja tokom dana,i nekad riblje konzerve, i naravno barem 2-3 kasike maslinovog ulja.Izbjegavat cu zasoljenu i masnu hranu i slatkise.
Od sumplementacije cu koristiti whey 2 puta dnevno sa vodom i zobenim pahuljicama.Uzet cu si takodjer centravit tablete da si opskrbim unos vitamina.Tamo na pola kure cu kupiti sylimarin cisto preventivno radi jetre.PCT cu odraditi pravilno uz kreatin monohidrat a nastavit cu jesti ovim planom.
Sto se tice doziranja imam prijatelja sa nekim solidnim iskustvom i dobrim rezultatima pa cu se uzdat u njegov nacin doziranja ..,otprilike je rekao da cu spocetka ici sa 250 mg tjedno a kasnije ce mi povecati na 500 mg tjedno.Ciklus je rekao da ce trajati 10-12 tjedana.Sto se tice treniranja mislim da cu tjedno samo 1 ili 2 dana odmarati ,treninzi ce biti intenzivni ,i kako se to voli nazvati "hardcore" . Imam samo jedno pitanje a glasi: Gdje je najbolje da udaram ampule ?,kazu ako udaras u određeni misic taj ti se dio tijela visi razvali odnosno razvije, ima li tu istine ,Ja bih u tom slucaju udarao u ramena iz razloga sto imam sitnija ramena ??
Znam da ovo nije zajebancija ,ova cijela kura . .Kontao sam odraditi to kako spada,uz dobru prehranu(sve po ps-u) i dobar trening a i odmor .Moj glavni cilj je masa jer imam 76 kila na 185 cm .. Molim odgovote samo na ovo pitanje i dajte mi par savjeta .Unaprijed hvala