Gledao sam npr. Mutant whey od 4,5 kg ima isto merica kao Amino whey hydro od 3,5 kg..
Citat: ZELEZO Novembar 22, 2013, 05:05:35 posle podneElite je bolji je od mutant wheya i ukusniji i validniji mada ni mutant nije los, nema los protein!Po cemu je bolji i validniji??
Elite je bolji je od mutant wheya i ukusniji i validniji mada ni mutant nije los, nema los protein!
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 23, 2013, 10:21:04 pre podneCitat: ZELEZO Novembar 22, 2013, 05:05:35 posle podneElite je bolji je od mutant wheya i ukusniji i validniji mada ni mutant nije los, nema los protein!Po cemu je bolji i validniji??tek sam sada video, neverovatno da ti to pitas Pedja evo ti odg: ELITE WHEY PROTEIN ISOLATENA MERICU OD 31g ima 24g proteina 2g ugljesa i total fat 1.5 da ne pisem komplex amino k. glupo je! popijo sam ga tona svaki whey koji postoji kod nas sam pio, tako da elit za te pare a svi znamo za koliko eur. shodno tome nema bolje,naj bolje
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 23, 2013, 10:21:04 pre podneCitat: ZELEZO Novembar 22, 2013, 05:05:35 posle podneElite je bolji je od mutant wheya i ukusniji i validniji mada ni mutant nije los, nema los protein!Po cemu je bolji i validniji??tek sam sada video, neverovatno da ti to pitas Pedja evo ti odg: ELITE WHEY PROTEIN ISOLATENA MERICU OD 31g ima 24g proteina 2g ugljesa i total fat 1.5 da ne pisem komplex amino k. glupo je! popijo sam ga tona svaki whey koji postoji kod nas sam pio, tako da elit za te pare a svi znamo za koliko eur. shodno tome nema bolje,naj bolje [/quotCitat: ZELEZO Novembar 23, 2013, 11:19:30 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Novembar 23, 2013, 10:21:04 pre podneCitat: ZELEZO Novembar 22, 2013, 05:05:35 posle podneElite je bolji je od mutant wheya i ukusniji i validniji mada ni mutant nije los, nema los protein!Po cemu je bolji i validniji??tek sam sada video, neverovatno da ti to pitas Pedja evo ti odg: ELITE WHEY PROTEIN ISOLATENA MERICU OD 31g ima 24g proteina 2g ugljesa i total fat 1.5 da ne pisem komplex amino k. glupo je! popijo sam ga tona svaki whey koji postoji kod nas sam pio, tako da elit za te pare a svi znamo za koliko eur. shodno tome nema bolje,naj bolje E yes bas tako, ne mozes da poredis izolat sa obicnim whey proteinom koji je mesavanina raznih frakcija, izolat, koncetrat ponekad i malo hidro izolat. Poredis whey sa wheyom, izolatat sa izolatom ili hidro sa hidro u ovom slucaju.
Citat: Stromae Novembar 23, 2013, 03:25:31 posle podneGledao sam npr. Mutant whey od 4,5 kg ima isto merica kao Amino whey hydro od 3,5 kg..