Pozdrav i postovanje svima
Prvo da vam se predstavim, moje ime je Jovan Manojlovic “Kameni”. Trener sam u
CDS MMA Team-u
(ShootersMMA) pored mene trener je jos i Mark Lajhner koji se borio na Danima Gladijatora i pobedio za 1:30 min.
Posto se u temi "vale tudo,shooto,bjj i ultimate fight skola i kod nas.... " pomenula moja kopetentnost, borci i tim zeleo bih da vam blize priblizim svoje rezultate, borce i svoj tim.
Sto se tice mene zvanicni sam Instruktor i predstavnik
Shooters MMA tima i organizacije (
www.shootersmma.com) za Srbiju i BiH. Shootersi su jedan od najvecih ako ne i najveci MMA tim u svetu sa oko 200 instruktora. Shootersi organizuju jedno od najvecih MMA takmicenja u Evropi
“European Vale Tudo” gde su dovodili borce takvih timova kao sto su
Lions Den (vodi ga Ken Shamrock),
Team Quest (vodi ga Randy Couture, Dan Henderson itd.),
Brasilian Top Team (vodi ga Bustamante, Ze Mario, Minotauro).
Inace Shooters borci su se borili na svim znacajnijim svetskim MMA takmicenjima
M1, Shooto, EVT, i imaju predstavnika na svetski poznatim takmicenjima
Cage Rage (Engleska) gde je Roby Olivier sampion,
UFC-u i
WFA-u Martin Kampman bez poraza,
K1 Heroes gde ce raditi Tomas Valentin.
Mnogi poznati borci su gubili meceve od Shootersa kao sto je Daijiro Matsui, Paolo Boiko (BTT) itd.
Inace Shootersi su u bratskim odnosima sa svetski poznatim timovima
Team Quest (Randy Couture, Mat Lindland, Dan Henderson), Chute Boxe Team (Mauricio Shogun Rua, Murilo Ninja Rua, Vanderlei Silva), Roy Haris-om i Gracie (Grejsi) Ipanema BJJ akademijom.Sto se tice mojih kvalifikacija mogu samo reci da sam saradjivao sa borcima kao sto su Miodrag Petkovic Pele, Miljan Djurasinovim Tasmanijski Djavo u trenutcima njihovih najboljih izdanja kao boraca i da dok smo saradjivali oni nisu izgubili niti jedan mec (nisam imao niti imam potrebu da se eksponiram). Ovo oni licno mogu potvrditi. Sada u timu imamo takve borce kao sto su Mark Lajhner (borio se i u inostranstvu) bez poraza, odlican dzudista Partizana, Dusan Dzakic visestruki prvak SCG u kiku i fulu za juniore i kadete (u NS pobedio nokautom za 30 sec), Deki Stankovic profi prvak SCG u boksu, Sale Tomic visestruki pobednik na BJJ takmicenjima i mnogi drugi kvalitetni takmicari. Ja licno sam bio prvak Srbije i Beograda u BJJ-u. To su neke od mojih osnovnih kvalifikacija (za sada toliko).
Da, nasi borci imaju kvaliteta i talenta, samo ih treba usmeriti i izskolovati, i naravno naporan trening.
Rasin post necu komentarisati, nema potrebe, takodje i trenera kung fua necu komentarisati.
Vidim da je ovaj forum pun potencijala i voleo bih da napravimo neki oblik saradnje, narocito sto se tice ishrane, suplemenata, kardio treninga itd, itd, koji su nama veoma bitni za pripreme pred meceve.
Inace CDS je skracenica od Car Dusan Silni ili ga prevodimo na engleski Courage, Determination, Strenght.
Sve najbolje