Citat: RoCkY Oktobar 19, 2006, 11:24:31 posle podneMalo cu izmeniti jelovnik jer mi dnevno 700g plietine izadje na nos. Milos je na onom DVD-u pominjao da ako se stalno jede ista hrana moze dovesti do toga da ti organizam postane alergican na nju. ima li u tome istine?Prvi put cujem to. Jel to tacno!? :?
Malo cu izmeniti jelovnik jer mi dnevno 700g plietine izadje na nos. Milos je na onom DVD-u pominjao da ako se stalno jede ista hrana moze dovesti do toga da ti organizam postane alergican na nju. ima li u tome istine?
Citat: RoCkY Oktobar 19, 2006, 11:24:31 posle podneMalo cu izmeniti jelovnik jer mi dnevno 700g plietine izadje na nos. Milos je na onom DVD-u pominjao da ako se stalno jede ista hrana moze dovesti do toga da ti organizam postane alergican na nju. ima li u tome istine? Ti uzmes nesto sto je Milos rekao i onda tu informaciju proveravas! Jos reci da bi voleo da ti chokolino i blacki kazu svoje misljenje i totalni si ret.
Pa u tome sto je suludo proveravari ono sto kaze covek koji je najveci strucnjak u oblasti...