Da se i ja napokon javim svom prijatelju Basi, svaka cast na izgledu, vidi se napredak, samo tako nastavi i rezultati nece izostati!
Šta drugo rec kad ti neko kojemu sam se divio i onome ko ti daje inspiraciju za slijedeci trening (Dijan) da pohvale !!!!
To nekima puno znaći a ja sam jedan od njih !!!!
Nemoj da pricas da si u mojoj teretani nepozeljan, znas da nije tako, vrata su ti uvijek otvorena, a ti i ja se nismo nikad culi!??Nema potrebe da se prepucavate zbog kojekakvih gluposti, trebamo jedan drugome pomagati, a ne se svadjati!!!
JA ZNAM DA SA TOBOM NIKAD SE NISAM I NEBI VOLIO SVAĐU JER JA PRVENSTVENO TEBE CJENIM A I POŠTUJEM JER SI "SPORTSKI RADNIK" I NIKAD NECU REC NEŠTO KONTRA TEBE ,A DA SAM IMAO KONFLIKT S TVOJIM KADROM I ČLANOVIMA JESAM ALI NITI UJEDNOM TRENU NISAM MISLIO NA "TEBE" HVALA NA POZIVU I JA SE NADAM DA CE MO SE VIDIT I MALO POPRICAT O BODYBUILDINGU U SPLITU I ...
Zelim ti puno uspjeha u treniranju!
HVAL VELIKA !!!!!
Uvijek se mozes javiti za bilo koji savjet i ostale ne jasnoce!
A JA SE NADAM DA CE MO SE I NAPOKON NAC NA VEC DUGOJ OBECAVANOJ "KAVI" PA I O NE JASNOCAMA U OVOM SPORTU !!!!!
bajic_z
BILO BI BOLJE DA N_E_Z_N_A_L_I_C_A NEDA SLIKE JER BI ONDA TEK VIDILI KO JE MAL NEMO STAVIT NIKI
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
da vidite samo kad dotični trči po Marjanu (šuma oko Splita) i nakon zagrijavanja skida majicu kad ono PUFFFF okreću se i borovi za njim, a za ženski rod neću ni govorit
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: NEMOJ MI TO REC SLUCAJNO ISPRID CURE JER CU ONDA MORAT TRCAT U KAPUTU
ja sam milo dijete za "TATU
HA HA HA HA HA DRAGO MI JE DA TAKO MISLIŠ ALI JA ZNAM DA NISI UPRAVU!!!!!
POZDRAV OD fitness_instruktora