Pozdrav drugari,prvi put sam ovde na forumu pa bih voleo da pokupim neki savet u vezi ishrane,visok sam 198cm,i imam 128kg,nikada pre nisam vodio racuna o ishrani,trenirao niti bilo sta pre nego sto sam poceo da drzim dijetu i da treniram imao sam 140kg.Da vas ne davim previse napravio sam neki plan ishrane uz pomoc prijatelja,casopisa,neta itd i uspeo da se spustim na 128 uz pomoc sagorevaca i dalje se drzim toga,ali bih i voleo znam ako mogu da korigujem nesto,otprilike to izgleda ovako :
Ujutro pre treninga pijem samo kafu (nemam naviku da jedem rano)
10-12h Trening: traka(kombinacija brzi hod,trcanje 40-60 min) lat masina,benc,trbusnjaci,sklekovi
12h Voce(uglavnom ananas,ponekad i malo kiwi-a) ili retko omlet 3jaja i 1 paradajz
15h 250gr mesa(belo,biftek,riba,kare) 200gr salate(zelena,cherry,cvekla,kis.krastavac itd itd)
18h 150gr mesa 150gr salate
21h konzerva tune ili 2 barena jaja 100gr salate
Zbog posla nemam drugu mogucnost osim u 10h ujutro da treniram.
Svaki savet bi mi dobro dosao posto sam totalna neznalica,prastajte ako sam smorio
Zaboravih da dodam uz sve to pijem puno tecnosti voda 3-4l,limunada 2-3 case,caj + limun5,6 solja dnevno,i naravno posle treninga cedjeni grejp 1 casa