naziva se Gajver i rekao je da mu dobro ide..
Pedja hoces li mi odgovoriti na pitanje ?
Ok,potrudicu se. Trening za grudi cu svesti na : Ponavljanja 12,12,12,10Vezbe:Bench pressKosi bucicamaKontra kosiPek Dek
Citat: Mare_BG Maj 20, 2013, 11:05:05 posle podneOk,potrudicu se. Trening za grudi cu svesti na : Ponavljanja 12,12,12,10Vezbe:Bench pressKosi bucicamaKontra kosiPek DekIzbaci ovaj Pek Dek netreba ti nizasta, nekad ubaci cisto da razbije monotoniju. Bolje uradi jednu seriju sklekova.
Ok. Ishrana posle treninga 2merice proteina +50gr dextroze.Sat vremena posle toga 400gr elle sira.Jel ok ovo ?Na trening za grudi se odnosi ovo.
Citat: sky Maj 21, 2013, 05:24:26 posle podneCitat: Mare_BG Maj 20, 2013, 11:05:05 posle podneOk,potrudicu se. Trening za grudi cu svesti na : Ponavljanja 12,12,12,10Vezbe:Bench pressKosi bucicamaKontra kosiPek DekIzbaci ovaj Pek Dek netreba ti nizasta, nekad ubaci cisto da razbije monotoniju. Bolje uradi jednu seriju sklekova.Zasto?
Pa iskreno tu ishranu pratim vece godinu dana koliko idem u teretanu,pa sam video da je kvalitetan forum pa da podelite misljenje.Da grudi su mi bas slabe i nikako da ih nabacim.Pa kako bih onda prebacio grupe da radim posto vidim da ne ide ramena i ledja zajedno?Zbog toga i pitam sve da bih odradio korekcije.
Citat: BUKAS Maj 21, 2013, 08:37:09 posle podneCitat: sky Maj 21, 2013, 05:24:26 posle podneCitat: Mare_BG Maj 20, 2013, 11:05:05 posle podneOk,potrudicu se. Trening za grudi cu svesti na : Ponavljanja 12,12,12,10Vezbe:Bench pressKosi bucicamaKontra kosiPek DekIzbaci ovaj Pek Dek netreba ti nizasta, nekad ubaci cisto da razbije monotoniju. Bolje uradi jednu seriju sklekova.Zasto?Pa nevalja mu, nije vezba za masu vec definiciju. A rece covek da su mu grudi slabija partija. Sklekovi su bolji.Citat: Mare_BG Maj 20, 2013, 04:19:48 posle podnePa iskreno tu ishranu pratim vece godinu dana koliko idem u teretanu,pa sam video da je kvalitetan forum pa da podelite misljenje.Da grudi su mi bas slabe i nikako da ih nabacim.Pa kako bih onda prebacio grupe da radim posto vidim da ne ide ramena i ledja zajedno?Zbog toga i pitam sve da bih odradio korekcije.
sto znaci to solidna vjezba?i znaci treba bucati pek dek po 10serija jer ona najbolje pogodi grudi,**bes benc i ostalo