Pozdrav, nov sam na forumu, razmisljam se da uzmem NO imam 18 god, dvoumim se izmedju ironmaxx upper, cellucor c4 extreme i nanovapor, koji, zasto, zasto ne itd... molim vas da mi date prave iskrene odgovore, hvala...
Kad sam video da ima agmatin, beta alanin i citrulin... izuvanje iz gaća je to
Mora taj beast da isprobam kad dodjem ili ako neko dolazi preko bare da mi ponese jedan ja Stevane volim da miksujem sam šta mi odgovara, ali vidim već nekoliko puta spominju ovde beast pa ću morati da probam
Citat: Alex_R Novembar 13, 2017, 07:30:42 pre podneKad sam video da ima agmatin, beta alanin i citrulin... izuvanje iz gaća je to Novi tj vece pakvoanje sa pojacanom forumolim i dozoama IZUVA IZ PATIKA!!Onaj ko ga je probao kod mene u teretani, jednostavno su rekli...DAJ NEMOJ DA ME JEBES???...STA JE BRE OVO..
Citat: Alex_R Novembar 13, 2017, 12:35:46 pre podneMora taj beast da isprobam kad dodjem ili ako neko dolazi preko bare da mi ponese jedan ja Stevane volim da miksujem sam šta mi odgovara, ali vidim već nekoliko puta spominju ovde beast pa ću morati da probam Sry nisam video poruku ranije.Definitivno moras i neces se pokajati. Ja koji kazem ti nisam nikad bio fan NO niti sam ih nesto konzumirao sam se blago receno nasao zatecen Beastom, odlican bas odlican sups.
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 13, 2017, 04:01:28 posle podneCitat: Alex_R Novembar 13, 2017, 07:30:42 pre podneKad sam video da ima agmatin, beta alanin i citrulin... izuvanje iz gaća je to Novi tj vece pakvoanje sa pojacanom forumolim i dozoama IZUVA IZ PATIKA!!Onaj ko ga je probao kod mene u teretani, jednostavno su rekli...DAJ NEMOJ DA ME JEBES???...STA JE BRE OVO..Juče odem kod tebe na prodavnicu rek’o da vidim sastav, sve mi je bilo jasno... e ako je to pojačano kako kažeš, tu kreće dramaturgija javljam ti kad narucim preko nekoga ko bude dolazio a naravno čim isprobam ide review