Poceo sam u subotu da pijem hot blood(no),hydro whey(protein) i ultimatov kreatin.Danas sam drugi put ove suplemente koristio i kako ne bi "smarao" Pedju na fb-u,pisem ovde.
Primetio sam danas na poslu bol u bubrezima...Da li je do mene ili tako rade ovi suplementi(pretpostavljam da je do NO ) ?
Inace ortak je isto koristio ovaj NO imao je iste probleme.
Pozdrav baje
Pa posto sam ja i ovde,mogu i ovde da odg
Mislim da i ti i tvoj drugar prilicno "tripujute" kada je rec o BILO KOM suplementu.
Od ni jednog suplementa ne mozete dobiti bol u bubrezima ukoliko se pije prema upustvima koje dobijete.
Cak i u slucaju da se pij i vise nego sto treba, "bolovi u bubrezima" su toliko daleko od simptoma koji mogu da se dese tj ima ar 50 simptoma koji ce se desiti raniji,a bol u biburezima tesko da se ikako moze i desiti.
dakle,
manje citajte glupe forume u kojima se prica kako kreatini "prze" bubrege,a pogtovo NO itd itd itd,a vise paznje obratite da kada uzimate takve vrste preparata npr unosite dosta tecnosti (ne zbog bolova u bubrezima,vec zbog drugih stvari)
tako da ako jei kod tebe i kod drugara u pitanju zaista bol,onda je u pitanju nesto sasvim drugo,a sigurno ne od PRIRODNIH preparata