Pa i na autobusu pise LASTA,pa nem'z da leti
Ista fora je bila sa nutrexom,kada su mislili da su pametniji od ostalih.
Tako i ti "mali"brednovi,misle da su pametniji od drugih itd itd itd..jbg...nekome prodje,pa se opameti,pa nekome dodje pa se ne opameti..i tako..
a da si nabuboo na pamet imena -(ili si copy paste ) nije ni bitno..alal vera!
Па то ме и занима јер знам да су ајде да кажемо илегални за продају, зато и питам
Значи да купим док га има да пробам и ја тај чувени ДМАА
Јок, нисам знао напамет, тј знао сам ДМАА, геранијум и диметиламиламин 1.3, а овај трећи сам изгуглао јер га нисам запамтио :Д
samo meni nije jedna stvar jasna
ja nigde na svetu nisam video da se toliko price,znacaja,podizanja u nebesa i ostalih sranja prica o NO il ti PUMPACIMA kako ih vi dolje zovete kao sto se to prica u CG.
prosto je fascinatno tolika opsednustost sa tim i takvim preparatima..ono....strasno
Ја кад кажем но реактор, гледају ме ка' да сам с марса па'
Па и мени се чини да је тако... Просула се прича да те он напумпа гасом, а не водом као креатин и онда ти је љепши мишић(?!)...
И сви су похрлили да навале на то, али не контам како не виде да та пумпа траје једно сат ипо, два и то је то... Кад им кажеш да пумпач није градивна материја и да само повећа колико толико прокрвљеност и ту чувену пумпу, а да бета а мало сузбије млијечну киселину, кофеин да кик (како коме), а да је остатак у принципу бескорисни прашак који продају за велике паре кажу да си будала, а то што ћеш ти ту прокрвљеност и пумпу и мишић уопште да нахраниш са хљебом и саламом, то ништа