Pa eto, datuma tog i tog ovog februara svaka ispostava svake MUP-ove specijalne jedininice je imala selektivna testiranja za jednu jedinstvenu specijalisticku jedinicu. Tog dana i te nedelje kroz Centar za osnovnu policijsku obuku u Kamenici je prosao je jedan omanji grad mladih momaka,koji su,je li, svi aktivni sportisti i svi redovno koriste sve vrste sportskih suplemenata. Lekarske ekipe koje kao vrse lekarske provere naravno da znaju to i svesni su koga pregledaju i sigurno nece jesti g**** oko jedne sugave izlucevine koja,kao sto vi Pedja kazete, varira zbog raznih faktora. Rade to svake godine i to im je posao i verovatno su se nagledali svacega. Razlog zbog cega ja pitam je zato sto je u mom slucaju druga prica. A to za "casu kole" ne znam da li ste dali samo banalan primer ili ciljate na to da nemam pojma o cemu pricam pa onda da se nadovezem. Ne koristim NO reaktor u ovom slucaju za transport gradivnih materija kao sto bi trebalo, nego kao stimulant i da bio dobio jedan dobar "kick". Valjda smo se razumeli.
Gle
prilicno sam dobro upoznat oko svega sto si rekao,ali i dalje ostaje pitanje iz kog razloga je taj "mladi llekar" tvom kolegi rekao da ON ZNA o cemu se radi i da ce mu kapiram,uraditi uslugu i pustiti ga itd itd itd itd
Ovo oko kole nisam rekao da bi dokazao da ti nesto znas ili neznas-sto je aposlutno irelvenatno
Vec upravo kao sto sam rekao:
Jedna casa kole,jaci trening bla bla bla moze da izazove poremcaj vrendosti kreatinina,a kamoli da kazem da povisene vrednosti istog moze da ima covek koji u zivotu NIJE PROSAO pored prodavnice sportskih preparata i slicno.
Samo sto,intersujeme bas onda,kako bi taj "mladi lekar" regovao na to i da li bi onda zaista posvetio paznju problemu i otrkirio PRAVI UZROK pormecaja vrednosti istog,a ne namignuti i kas"ti...u redu,je,znam od cega ti je!
ako si shvatio-ok
ako nisi,zaista nemam nameru ulaziti u daljnja razjanjsavanja oko ovoga.
A odgovor na tvoje pitanje je taj da nije bitan RAZLOG zbog kojeg ti uzimas NO,vec je bitno da ti niko na ovom svetu nemoze reci upravi i bas to,kako ti npr znas da ces imati povisne vrednosti kreatinina bas od tog i tog NO ? ili bas od tog ili tog preparata?
ili zasto nisi mozda pitao,kako to onda da su drugi,a koji isto koriste "supelemnte" kao i taj kojemu je "mladi lekar ' pomogao i pustio ga i napravio mu uslugu, a drugi nemaju pvisene nivoe kreatinina ? intresatno,moras da priznas..
A odg na pitanje 2 u veci KICK-a.Pa ako uzimas NO samo zbog toga,a ne zbog pravih i elemntarnih razloga upotrebe,onda i nema potrebe da ti bude povisen kreatinin od NO,a ako ti treba KICK,vec uzmes neku kombinaciju CNS stimlansa,koja ti u stvari i daje kick u nekom NO i vooila...i eto..resen problem
Mislim,nadam se da znas da ti u NO npr BCAA ne daje kick (ako ga i ima) vec su ti stvari ako kof,taurin,tyro itd itd itd
a to su stvari koje su te "kickovale" u starom a daleko od "dobrog" shogtuna
ali dobro..trebalo je to sve da ti objasni covek,kada kupujes,zasto ,kako ,kada itd itd itd i
nadam se da me kapiras
Jedino bi me prilicno intresosvalo,ako moze objansjenje kakve veze ima:
Centar za osnovnu policijsku obuku u Kamenici
ima sa
svaka ispostava svake MUP-ove specijalne jedininice
tj sta su tacno "ispostave" spec jed MUP-a Srb i kakve bi one direktne veze imalo sa SSUP Kamenica?