Danas sam probao The Beast i mogu da kazem da sam prezadovaljan.. probao sam grenade , nitrox therapy,supernovu,horse power, ali svi oni su 0 u poredjenju sa ovim.Ko god se razmislja izmedju ovog i nekog drugog reaktora , sa ovim nece pogresiti.
Odlican je beast, suplement koji stvarno radi, kutija uskoro prazna... @Dja peObrati paznju na unos vode, ukoliko je doslo do pojacanog znojenja itd
Citat: pirat Mart 21, 2018, 07:44:18 posle podneOdlican je beast, suplement koji stvarno radi, kutija uskoro prazna... @Dja peObrati paznju na unos vode, ukoliko je doslo do pojacanog znojenja itdDe si pirat kuco stara. EDIT : tacno to sto si rekao, strasno sam se bio preznojao i nisam uzimao dovoljno vode
usavrsavao jedrilicarstvo za to vreme
Imate i vi zmarke na beastu? Kao peckanje po celom telu? Nije da mi smeta (cak mi je i super osecaj), nego reko da nije neka nus pojava
nije dobro kada nema to peckanje Kod mene nema tog peckanja,ebi ga ,al zato sinoc lego u 02:30,jutros ustao u 06:30 ,kafa, dve kasicice nesa ,nisam doruckovo ,drmnuo the bcaa 10g ,the glutamin 10g ,leucin 5g ,i the beast 20g ,sve 20-tak minuta pred trening,otisao u 07:40 i pokidao zadnji cucanj i mrtvo dizanje ,pricam o ovom prvom 1.0 the beast Ne znam dal radi ,20 g je prava doza
definitivno si zasitio receptore