Pozdrav drugari, uzeo sam The Beast 2.0 posle procitanih 30 stranica, cisto eto kada mi nije dan da olaksam sebi malo trening. Do sada nisam koristio nikakav pre-workout suplement. I rekoh da probam kako radi, nisam hteo da se igram sa dozom pa uzeh jednu i po mericu, bilo je 6gr praha. Smutih to i popih 20ak minuta pre treninga, prva serija, druga i osetih da su mi malo krace pauze nego ranije, vec posle 30ak sekundi osecam da mogu dalje.
Medjutim sto se fokusa tice, nista bas, ocekivao sam da me makar malo ponese, ne nesto previse ali koliko toliko.
Nesto bas i ne verujem da nisam osetljiv na kofein, trebalo bi da radi, kafu ne pijem skoro uopste, ne unosim uopste kofeina u toku dana...
Dobro ne ocekujem sad da ludujem sa Beast-om, ali malo da me pogura. Nakon 35 minuta od uzimanja sam osetio blago peckanje po rukama i to je trajalo 15ak minuta, ne sad nesto ekstremno nego kao kada se smrznete i onda se zgrejete pa blago pecka.
Sta predlazete, povecanje doze ili? Kao sto rekoh nisam odmah hteo da idem sa maximalnom dozom da ne bude povuci potegni posle.
Ionako ga planiram piti jednom do dva puta u dve nedelje, bas kad dodje stani pani.
Popio sam ga na ''prazan stomak'', jeo sam oko 1.5h pre treninga.