Da li neko moze da mi kaze koliko mg kofeina ima The Beast? Posto ne pise tacno samo za kofein na pakovanju. Uzeo sam onaj stari i kapiram posto ja kafu ne pijem da me posle treninga malo drma laksa anksiiznost. Kapiram da je do kofeina, pa me cisto zanima da li da smanjim dozu ili sta?
Kolko sam skapirao pitanje/odgovor je bilo za stari da ima 200mg, a za ovaj novi 'v2.0', jel isto doziranje kofeina od 200mg ili je došlo do neke izmene?
Evo i ja da pohvalim novi beast opasno dobra i korisna pre svega stvarcica, pump , fokus sve na mestu, nema potrebe preterivati sa doziranjem a oni koji su malo "osetljiviji" , mogu opsteno da krenu od pola doze 5~6 g, pa postepeno do full mere.
Svakako,arginin uvek dobro dodje! takodje moram spomenuti i ukus, koji je manje bitan da kazemo, ali s obzirom da ima NO koji se piju kao lek, ukus beast bubble gum je odlican i osvezavajuc, stvarno neka nova prica i po tom pitanju.
Da li se vama desavalo da vam urin bude svetlo ili neon zute boje posle The Beast-a?